ANNONCE:

Derfor smadrer internetvrede husfreden - og her er løsningen

Internetforbindelserne i de danske hjem er presset som aldrig før. En helt almindelig familie streamer og gamer på livet løs, og så arbejder vi ovenikøbet mere hjemmefra. Det er en giftig cocktail, for hakkende tv-serier og frosne videomøder kan bringe sindene i kog. Heldigvis kan din husstand få lynhurtigt bredbånd fra 249 kr. om måneden - og HBO Max oveni.

Kender du følelsen af dyb irritation og afmagt, når du ser en tv-serie på computeren og afspilningen bliver ved med at gå i stå?

Faktisk er det helt normalt at reagere en lille smule voldsomt på dårligt internet. Amerikanske forskere har beskrevet, hvordan langsomme internetforbindelser er en af de hverdagsoplevelser, som indeholder alle komponenter til at trigge menneskehjernens kapacitet for vrede, afmagt og ubehag.

Dårligt internet er en såkaldt stop-trigger. Du føler dig stoppet i din fremgang, tilbageholdt mod din vilje. Det kan sammenlignes med at sidde fast i en trafikprop. Og ligesom et dyr, der bliver holdt fanget, reagerer din hjerne ved at gøre dig klar til kamp. Du bliver irritabel!

Ikke ligefrem en rar følelse når du egentlig bare ville slappe af i sofaen med din nye yndlingsserie.

Bredbånd to the rescue!
Selvom vores internetforbindelser er hurtigere i dag, end de var for fem år siden, oplever mange danske hjem fortsat dårligt internet.

Og samtidig streamer vi mere end nogensinde før.

Vi gamer online mere end nogensinde før.

Vi arbejder mere hjemme end før.

Og så er flere enheder online på samme tid - en computer på det ene teenageværelse, en konsol på det andet, streaming i stuen og fire smartphones oveni.

Derfor har vi brug for hurtigere internet. Og med Telia kan du heldigvis få ekstremt hurtigt bredbånd - 1.000 mbt - fra bare 249 kr. om måneden.

Med i tilbuddet får du endda 12 måneders HBO Max. Så skulle husfreden være sikret.

Hvor hurtigt internet er 1.000 mbit?
1.000 mbit er voldsomt hurtigt internet.

Faktisk har langt de fleste husstande kun sjældent brug for den fulde kapacitet med 1.000 mbit. Selvom der games på første sal og streames i stuen, kan 1.000 mbit sagtens følge med.

Men i situationer med spidsbelastning er det rart at have ekstra hurtigt internet at trække på. Hvis en af ungerne inviterer sine venner til LAN party, mens resten af familien også vil have adgang til hurtigt, driftsikkert internet, kan det hurtigt blive kritisk med standard internethastighed, men 1.000 mbit kan sagtens følge med.

Eller hvis der streames og games på alle børneværelser OG i stuen, og du skal bruge din arbejdscomputer. Det klarer 1.000 mbit i et snuptag.

Kunne du tænke dig den ultimative internettryghed til hele husstanden fra kun 249 kr. om måneden? Inklusiv 12 måneders HBO Max og gratis oprettelse?

Læs mere om Telias lynhurtige tilbud.