ANNONCE:

Alle taler om denne serie: Er du klar til streaming-sæsonen?

Få lynhurtigt internet til din streaming – lige nu kan du få begge dele i en samlet pakke. Så kan hele familien streame House of the Dragon og alle de andre fede HBO Max-serier uden at skulle bekymre sig om dårlig forbindelse.

Efteråret er streaming season.

Og når alle verdens største underholdningsmedier og serie-nørder ser frem mod de kommende måneders premierer, får én titel i 2022 mere hype end alle de andre:

House of the Dragon

For første gang siden den skelsættende og ekstremt populære Game of Thrones rullede over skærmen (også på HBO Max), skal vi nemlig tilbage til Westeros.

I den nye serie, som er skrevet af den legendariske Game of Thrones-forfatter George R.R. Martin, lander vi hos drageklanen Targaryen 200 år inden de hændelser, der udspiller sig i Game of Thrones. Og kender vi HBO Max og Game of Thrones ret, bliver det nye show et overflødighedshorn af spænding, vold, sex og utænkelige chok!

Klassiske gangstere og sexede seniordamer
Udover House of the Dragon får du med dit HBO Max-abonnement adgang til en helt masse andre af de mest populære og hypede serier lige nu.

Du kan også se de største moderne klassikere inden for seriegenren. Dem som begyndte den guldalder af fantastiske serier, vi er i lige nu.

Her er et lille udpluk af højdepunkterne:

Den sexede: Lust
Hvad sker der med kvinders sexliv, når de rammer midtfyrrene? Det er omdrejningspunktet i denne anmelderroste nordiske serie, der på vanlig HBO-maner tager sit emne under både meget kærlig og ærlig behandling.

Den komiske: Succession
Komisk, men også ekstremt vild og dramatisk. Det er nogle af de stikord, der beskriver Succession. Umiddelbart handler serien om en magtfuldt mediemogul, som skal overdrage familievirksomheden til sine sønner, men en helt masse andre spændinger lurer under overfladen. Er hyldet for sit fremragende skuespil.

Den hypede: Euphoria
Her er en serie til familiens store teeangere. Euphoria handler om alle de temaer, der gør ungdommen allermest spændende og ubehagelig: Sex, stoffer, vold og meget mere. Dramatisk og rå. Som vi kender de bedste serier fra HBO Max.

De klassiske: Sopranos og The Wire
Lige nu er seriegenren som en put and take-sø, hvor du nærmest bare skal kaste snøren ud for at få bid. Sådan var det ikke tilbage i 90’erne og startnullerne. To af de mest ikoniske serier, der banede vejen for alt det, vi ser i dag, er mesterværkerne Sopranos og The Wire. Dem kan du selvfølgelig også se på HBO Max.

Lynhurtigt internet til din streaming
Med Telia Bredbånd får du både ekstremt hurtigt internet på 1000 mbit fra 249 kr. OG 12 måneders HBO Max-abonnement med i købet.

Det betyder, at du kan streame uden at skulle bekymre dig om roterende badebold, pixeleret billedkvalitet eller andre raserifremkaldende forstyrrelser.

Uanset hvor tosset dine børn gamer eller streamer på deres egne enheder, imens du ser serie.

Se her, hvordan du får lynhurtigt bredbånd og 12 måneders HBO Max hos Telia.