ANNONCE:

6 bud på, hvordan Googles nye telefon ændrer din hverdag

Med kunstig intelligens og avancerede funktioner tager Pixel 7 og Pixel 7 Pro smartphoneteknologien til helt nye højder og bryder rammerne for telefonens potentiale.

Eksperter og technørder har ventet i spænding, for 13. oktober er det første gang nogensinde, at Googles smartphones finder vej til de danske butikker. Google Pixel 7 og Pixel 7 Pro gør deres entré med det mest avancerede Pixel-kamera til dato, og med Google Tensor G2-chippen tager kunstig intelligens brugeroplevelsen til hidtil usete højder. Telia er den eneste telebutik i Danmark, der sælger de to telefoner – og det til en pris, der er helt uhørt for teknologi af denne kaliber.

Google Pixels nye generation er hurtig, sikker og tilbyder en række avancerede funktioner. Men lad os se på, hvordan den bidrager til en sjovere, sikrere og enklere hverdag.

1) Større kreativitet på sociale medier
Et billede siger mere end tusind ord. En gammel kliché, der i den grad stadig holder, for uanset om du er mor til fire eller professionel influencer, er skarpe og flotte billeder og videoer afgørende, når vi deler vores liv på de sociale medier. Med Pixel 7 og Pixel 7 Pro kan du se frem til en række funktioner, der gør det sjovt og vellykket at være kreativ, også under redigeringsprocessen, hvor du kan trylle forstyrrende elementer væk med det magiske viskelæder.

Tag et selfie eller knips et billede af dine børn, der hopper rundt i efterårsregnen. Kameraet på Pixel 7 får nuancerne frem i farver og kontraster med bl.a. Real Tone, der sikrer, at din hudtone fremstår præcis og autentisk. Superzoom sørger for at få detaljerne med, når du fotograferer og filmer på afstand, og med filmisk sløring kan du skabe dramatiske effekter, når børnene rammer lige ned i vandpytten, eller når feriens højdepunkter skal foreviges.

Pixel 7 Pro tager fotooplevelsen til næste skridt med tre kameraer på bagsiden, der bl.a. omfatter en 5x telefotolinse med ultravidvinkel, autofokus og makrofokus. Sidstnævnte fremhæver de helt små detaljer i fx regndråber og snefnug, så du kan levere knivskarpt indhold til dine følgere.

Læs mere om de to store nyheder her.

Artiklen fortsætter under billedet...
Den nye Google Pixel 7. Foto: TeliaDen nye Google Pixel 7. Foto: Telia

2) Frihed med gennemført sikkerhed
Der er mange gode grunde til at rette fokus på din digitale sikkerhed, men det behøver ikke være kompliceret at leve en sikker, digital tilværelse. Sikkerheden er ikke en spændetrøje. En sikker digital hverdag gør dig derimod fri til trygt at nyde godt af telefonens mange muligheder.

Ansigtslås og fingeraftryk er efterhånden old news, men ikke desto mindre er de vigtige sikkerhedsforanstaltninger, som du finder i Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

Du får sikkerhedsopdateringer i fem år fra den dag, telefonen tages i brug, og inden længe opdateres teknologien med endnu en sikkerhedsfeature, der beskytter din onlineaktivitet bedre. Helt særligt for Pixel-telefonerne er den personlige sikkerhed, hvor telefonen i nødsituationer kan ringe efter hjælp, dele din lokation og optage en video.

3) Et æstetisk bidrag til hverdagen
Din hverdag bliver ikke kun smukkere gennem linsen. Kombinationen af et stilfuldt og diskret aluminiumsdesign bygget på 19 % genbrugte materialer samt et skarpt og levende skærmbillede, er en ren pleaser for øjet, hvad enten telefonen er i brug eller ej.

Pixel 7 Pro markerer sig med et 6,7” smooth display, som skaber ekstra dybde og nuancer i skærmbilledet. Samtidig tilpasser den sig automatisk op til 120 Hz, så du får en mere stabil og responsiv oplevelse, der giver øjnene ro. I samspil med en rumlig lyd kan du se frem til en stærk helhedsoplevelse, når du ser film, holder onlinemøde eller ser videoklip på telefonen. 

Du kan læse mere om Google Pixel 7 og Pixel 7 Pro her.

4) Batteri med laaaang levetid
Én ting er et ridsefast design, der er støv- og vandafvisende. Noget helt andet er batterilevetiden. Hvor andre smartphonebatterier mister pusten efter få timers underholdning på skærmen, kan du se frem til en telefon, der holder i mere end 24 timer. Faktisk har tests med udgangspunkt i den gennemsnitlige Pixel-brugerprofil vist, at Pixel-telefonerne i gennemsnit lever 31 timer på en opladning.

Vil du have telefonen til at holde endnu længere, så aktivér batterisparefunktionen og få batteriet til at holde i op til 72 timer. Vær dog opmærksom på, at denne funktion kan afskære dig fra nogle funktioner.

Artiklen fortsætter under billedet...
null  

5) Kunstig intelligens for en autentisk brugeroplevelse
Google Tensor G2-chippen er maskinen bag telefonerne. Med et tårnhøjt niveau af kunstig intelligens fritages du for en række overvejelser og indstillinger, helt uden du tænker over det.

Telefonen tilpasser sig fx automatisk dagslyset, så der er fuldt blus på i solskin og dæmpet lys i mørke. Den frasorterer baggrundsstøj i samtalen, tracker din søvn og giver dig en hjælpende hånd på en række områder. Fx sikrer teknologien dig bedre søgemuligheder, hvis du skal finde en kontakt, en app eller søge på nettet. Med kamerafunktioner som lyd og haptisk feedback hjælper telefonen desuden folk med stærkt nedsat syn til at tage de bedste selfies ved at guide et ansigt på plads i billedet.

6) En telefon, der gør dig til verdensborger
Meget kan du efterhånden forvente af en telefon, men det kommer måske som en overraskelse, at den også er din wingman eller wingwoman, når du er ude at rejse.

Med kompatible kalender- og mail-apps minder telefonen dig om begivenheder, når det er relevant, ligesom du får påmindelser om fx boardingkort, når du skal ud at rejse. En smart funktion, som gør din hverdag nemmere.

Tag skridtet ind i Pixels digitale tidsalder
Google Pixel 7 og Pixel 7 Pro forhandles i alle Telia-butikker og på telia.dk. Forudbestil Pixel 7 Pro fra 169 kr./md.* – og glæd dig til en sjovere, sikrere og enklere hverdag.

*Min.pris 6 mdr. 7.735,50 kr.

Bestil Google Pixel 7 og Google Pixel 7 Pro her.

Du kan få den skarpe Google Pixel 7 og 7 Pro hos Telia. Foto: TeliaDu kan få den skarpe Google Pixel 7 og 7 Pro hos Telia. Foto: Telia