ANNONCE:

35-årige Frederik Mammen, der sidste år vandt VM-sølv i V75, har indgået et samarbejde med Derby25, hvor han fremadrettet skal guide spillerne i jagten på de store gevinster.


Travspillerne hos Derby25 kan godt begynde at slikke sig om munden. Spiludbyderen har nemlig indledt et samarbejde med sidste års VM-sølvvinder i V75, Frederik Mammen, som betyder, at den 35-årige travekspert fremover vil dele sine allerbedste fiduser til de svenske millionspil.  


-  Vi har i en længere periode været på jagt efter en spilekspert, der kunne supplere vores ambassadør René Kjær. Og med flere års erfaring samt en sølvmedalje ved VM i V75 er der ingen tvivl om, at vi har fundet den helt rette profil i Frederik Mammen, udtaler Henrik Friis, der er driftsdirektør hos Derby25, og fortsætter: 

-  Til trods for sin unge alder er Frederik Mammen allerede en af landets førende traveksperter, og vi er meget stolte af, at vi kan tilbyde vores spillere så kompetent en ekspert til at guide dem på vej, når de skal udfylde deres kuponer på Derby25.


Skarpe analyser og velbegrundede tips
Frederik Mammen, der til daglig arbejder i bank, er født og opvokset med travsporten, og som lille dreng blev han ofte slæbt med på travbanen af farmand René Mammen. 

Her blev han hurtigt bidt af hestespillet, og sidenhen er interessen og passionen for sporten kun blevet endnu større. Derfor ser den 35-årige traventusiast nu også frem til at dele ud af sin viden på området. 

- Travsporten har altid været min store hobby, så jeg glæder mig rigtig meget til, at jeg nu kan få lov til at guide Derby25’s spillere og forhåbentlig hjælpe dem med at vinde en masse penge, udtaler Frederik Mammen. 

Frederik Mammen træder ind i den nye ekspertrolle på Derby25 med stor selvtillid. For to uger siden ramte han nemlig alle syv vinderheste i V75-spillet på Bergsåker, som udløste en gevinst på 155.000 kroner.

- Jeg bruger ofte 2-3 timer på at analysere hestene og løbene, inden jeg sætter mine V-spil. Derfor kan spillerne også forvente, at jeg altid kommer med skarpe analyser og velbegrundede tips, som er objektivt funderet og fundet på baggrund af grundigt forarbejde, slutter Mammen.  

Følg Frederik Mammen på www.derby25.dk, hvor han hver uge vil komme med spilfiduser til både V86- og V75-spillet.

18+ | StopSpillet.dk | ROFUS.nu