ANNONCE:

Når der på mandag blændes op for den første runde af DM i Winter Burst på Derby25, bliver det med en af travsportens allerstørste stjerner gennem tiderne som eksperttipper.

Den tidligere verdensmester og Sveriges mest vindende travkusk de seneste 40 år, Ulf Ohlsson, kommer nemlig til at indgå i et ekspertpanel på Derby25, der dagligt vil levere spiltips under Winter Burst-serien fra 23.-31. december. 

- Der er ingen tvivl om, at vi har gjort et kæmpe scoop ved at tilknytte Ulf Ohlsson som ekspert under DM i Winter Burst. Med næsten 6.000 løbssejre i karrieren og over 100 banemesterskaber i Sverige har han et CV udover det sædvanlige, og vi er stolte af, at vi kan tilbyde vores spillere så kompetent en ekspert til at hjælpe dem med at udfylde deres V75-kuponer, udtaler Henrik Friis, der er driftsdirektør hos Derby25.

Foruden 55-årige Ulf Ohlsson består Derby25’s ekspertpanel også af den danske travkusk René Kjær, spilekspert Nicklas Lindblad samt Morten Olsen, der er Head of Horses hos Derby25. 

- Vi har samlet et stærkt hold af eksperter, som jeg er utrolig stolt af. Med to af Skandinaviens mest rutinerede travkuske samt to af Danmarks mest kyndige spileksperter er der garanti for, at vores spillere bliver klædt bedst muligt på, inden de skal sætte deres kupon under hele Winter Burst, slutter Henrik Friis.

De fire eksperter vil i par skiftes til at levere spiltips under DM i Winter Burst. Hver dag kan spillerne se frem til at få et bud på den bedste V75-kupon på 192 rækker for præcis 96 kroner fra både en travkusk og en spilekspert.

Læs mere om eksperterne og DM i Winter Burst her.

18+ | StopSpillet.dk | ROFUS.nu