ANNONCE:

Er du Danmarks bedste Winter Burst-spiller? Så giver Derby25 dig nu muligheden for at vinde en tur for to personer til Elitloppet i Sverige.

I forbindelse med V75-serien fra den 23.-31. december afholder Derby25 nemlig Danmarksmesterskabet i Winter Burst, hvor spiludbyderen kårer Danmarks bedste Winter Burst-spiller.

- Winter Burst er en fantastisk måde at afslutte året for hestesporten, hvor otte V75-runder afgøres på ni dage og kulminerer med en multijackpot på nytårsaftensdag. Det er sport og underholdning af høj kvalitet, og det skal spillerne naturligvis også nyde godt af, udtaler Henrik Friis, der er driftsdirektør hos Derby25, og fortsætter:

- Derfor afholder vi for første gang nogensinde DM i Winter Burst, hvor vi tilføjer en ekstra portion spænding til spillerne og giver dem muligheden for at vise deres evner i V75-spillet. Vi håber, at det kan give en masse sjove drillerier og ikke mindst intern konkurrence blandt spillerne, slutter han.

Efter hver runde kåres en rundevinder med flest rigtige på sin V75-kupon, som går videre til finalen den 31. december. Her dyster syv finalister om titlen som Danmarks bedste Winter Burst-spiller og hovedpræmien på en tur for to personer til Elitloppet næste år i Sverige med fly og hotel.

For at deltage i Danmarksmesterskabet kræver det, at man sætter en V75-kupon på Winter Burst på 192 rækker for præcis 96 kroner. Det er tilladt at deltage med flere V75-kuponer, men kuponen skal være spillet online på Derby25.dk eller hos en Derby25-forhandler for at være gældende i konkurrencen.

LÆS MERE OM DM I WINTER BURST OG DELTAG HER

Winter Burst-serien starter d. 23. december og slutter med finalen d. 31. december i Axevella, hvor der er multijackpot i V75-spillet. Søndag d. 29. december er det ovenikøbet muligt at opleve Winter Burst-serien på dansk grund, når Charlottenlund Travbane er værter for V75-løbsdagen.