ANNONCE:

Christian Eriksen er spået en afgørende rolle i Inter, og ifølge bookmakeren Bet25 kommer danskeren minimum til at levere syv mål og assist i denne sæson.

Den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen har brugt størstedelen af det nye år på at flirte med et skifte til italienske Inter, og tirsdag blev det så officielt, at Eriksen har underskrevet en aftale med Milano-klubben.

I den forbindelse har den danske bookmaker Bet25 været hurtig til at sætte odds på, hvordan det kommer til at gå Christian Eriksen i den første halvsæson i Serie A.

- Der er ingen tvivl om, at vi har høje forventninger til Christian Eriksen i Inter. På papiret er Serie A ikke nær så stærk som Premier League, og derfor må man også formode, at Eriksen har gode forudsætninger for at blive en kampafgørende spiller med både mål og assist, siger Morten Olsen, oddschef hos Bet25, og fortsætter:

- De sidste tre-fire år har Christian Eriksen været en af Premier Leagues helt store assistkonger, hvor han har leveret mere end 10 assist per sæson. Det samme har gjort sig gældende på det danske landshold. Og selvom Eriksen har været henvist til bænken under Mourinho i Tottenham, forventer vi alligevel, at han kommer til at sætte sit aftryk på Inter-mandskabet fra dag ét, udtaler han.

I skrivende stund giver bookmakeren pengene 1.72 gange igen, hvis Christian Eriksen laver minimum syv mål og assist i de resterende 16 kampe i Serie A.

- Den nuværende Inter-spiller med flest assist i sæsonen står noteret for fem assist i 21 kampe. Der er altså ingen tvivl om, at Inter har manglet en spiller med Christian Eriksens kvaliteter. Hvis han hurtigt kan finde sig til rette i det italienske, er det ikke urealistisk, at han kan være med til at sparke mesterskabet til Inter for første gang i 10 år, slutter Morten Olsen.

Tjek alle odds på Christian Eriksens første halvsæson i Inter her.

18+ | StopSpillet.dk | ROFUS.nu