ANNONCE:

Spil med og vind den ultimative pause = pølse-pakke

Fodboldfeberen raser over det ganske danske land, og i den anledning kan du spille dig til en fed præmie med alt hvad du skal bruge til den perfekte fodboldaften – blandt andet masser (!) af pølser.

En rigtig fodboldfan sætter i hvert fald pris på to af livets goder: spil og pølser. Derfor elsker de selvfølgelig også en fodboldsommer som den, vi er i fuld gang med – og spillet i denne artikel!

Fodboldfesten raser, og med masser af kampe undervejs er der altså masser af muligheder for pølse i pausen! Og som enhver fodboldfan ved, hænger pølser uløseligt sammen med en god fodboldfest, uanset om det er på stadion eller derhjemme. 

Så mens du sidder og nyder de mange kampe og dertilhørende pølser, har vi i samarbejde med Steff Houlberg lavet det perfekte spil, hvor du skal fange netop pølser og fodbolde i så store mængder som muligt. 

Hvis du registrerer dig, er du samtidig med i lodtrækningen om den ultimative pause=pølse-pakke fra Steff Houlberg! Du kan spille med helt frem den 14. juli.

En anbefaling til grillen

Det har ikke rigtigt været en fodboldfest, hvis ikke du har fået en pølse i pausen. Og den pølse skal selvfølgelig være god!

Du kan her læse en række gode råd til den perfekte pølse i pausen.

En god gammel grillpølse er selvfølgelig et oplagt valg, og ingen har nogensinde sagt nej til en godt grillet klassisk frankfurter. 

Men, hvis du vil prøve noget nyt, har Steff Houlberg lanceret fodboldsommerens bedste nyhed: Den helt nye frankfurter med chipotle og ramsløg. 

Find den i dit nærmeste supermarked!