ANNONCE:

Sofapriserne er i bund: Derfor er det muligt

Tidligere var det nærmest umuligt at få en god kvalitets sofa til under 10.000 kr. Men det har ændret sig med SOFACOMPANY, der har fundet løsningen på høj kvalitet til rimelige priser.

Når alle folk gør tingene på samme måde, har resultaterne det også med at ligne at hinanden. Det gælder også indenfor møbelbranchen, hvor priserne på kvalitets sofaer i mange år har ligget meget højt.

Men det har møbelproducenten SOFACOMPANY lavet om på, og årsagen er ganske simpel: Modsat andre virksomheder styrer og kontrollerer de hele processen med at lave sofaen fra design over produktion til salg.

Hvor andre møbelvirksomheder måske køber designs og sofaer af eksterne firmaer og slutteligt sælger dem i en butik med en dyr husleje, har SOFACOMPANY skåret alle de fordyrende mellemled væk.

Det forklarer Andre Stahmer, der vicedirektør hos SOFACOMPANY.

”Vi har vores egne fabrikker i Vietnam, der kun laver sofaer til os ud fra vores egne, danske designs. I Danmark sælger vi primært sofaerne fra vores webshop, og vores fire showrooms ligger på adresser, der er billige i husleje,” siger han og uddyber:

”Det betyder, at vi sparer en masse omkostninger, der kommer kunderne til gode i form af kvalitetssofaer til gode priser,” siger Andre Stahmer.

Bedre priser og levering

Fordi SOFACOMPANY selv kontrollerer alt ved produktionen af deres sofaer, er det således muligt at sælge håndlavet dansk design til priser, der ligger væsentligt under mange af konkurrenternes. Eksempelvis den prisvindende sofa herunder, der koster blot 8999 kr.

Artiklen fortsætter under billedet

null 

Men også i forhold til levering er SOFACOMPANY foran mange af sine konkurrenter. Med levering inden for 3-5 hverdage kan du nemlig få din sofa hjem uden de mange måneders ventetid, der lige nu er standarden andre steder. Også her er årsagen den komplette kontrol, som SOFACOMPANY har over deres produktion, forklarer Andre Stahmer.

”Lige nu ser man mange steder transportudfordringer med levering af varer fra udlandet og lange ventetider. Men da vi selv kontrollerer produktionen og har gode aftaler med faste leveringspartnere, har vi undgået forsyningsproblemer,” siger han og uddyber:

”Vi har fundet vores egen måde at gøre tingene på, og det giver altså nogle andre resultater, end hos de andre. Både når det gælder kvalitet, pris og levering.”

Du kan se flere populære og flotte sofaer fra SOFACOMPANY her

Om SOFACOMPANY

SOFACOMPANY producerer dansk designet møbler på egen fabrik, og leverer dem hjemme hos dig fra egne lastbiler, typisk inden for 3-5 dage.

Det betyder, at du sparer omkostningerne til grossistleddet, hvorfor du altid kan få din sofa og møbler fra SOFACOMPANY til en fair pris – hele året rundt.

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Sofacompany.

Logo - sofacompany.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?