ANNONCE:

Høj kvalitet: 5 lækre sofaer til under 10.000 kr.

Du behøver ikke vente på hverken udsalg eller knaldtilbud for at få en lækker kvalitets sofa til en god pris. Hos SOFACOMPANY er priserne nemlig altid lave – se bare herunder, hvor du finder fem lækre sofaer til under 10.000 kr.

Hos designvirksomheden SOFACOMPANY har man valgt at gå uden om alt, hvad der hedder udsalg og knaldtilbud.

I stedet for tilbyder virksomheden lave priser på sofaer af høj kvalitet året rundt, så du kan træffe beslutningen om den rigtige sofa i ro og mag uden at stresse over, om prisen mon stiger eller falder i den kommende tid.

Det kan du se eksempler på længere nede, men først lidt baggrund om, hvorfor udsalg ikke nødvendigvis er den bedste løsning.

Administrerende direktør for SOFACOMPANY, Henrik Andersen, begrunder nemlig fravalget af udsalg med, at priser og prispolitik hos dem skal fair og gennemskuelig for forbrugerne.
-Eksempelvis Black Friday handler efterhånden kun om at give de tilsyneladende højeste rabatter, men spørgsmålet er, om man overhovedet kan stole på priserne. Det tvivler jeg på, siger Henrik Andersen og uddyber:
-I vores optik behøver man hverken Black Friday eller andre udsalg for at give
gode og konkurrencedygtige priser til kunderne, siger han.

Sparer på omkostningerne
Når SOFACOMPANY er i stand til at sælge sofaer i høj kvalitet billigt, skyldes det, at de har deres egne fabrikker i Vietnam, der kun laver sofaer til dem ud fra egne, danske designs.

I Danmark sælger SOFACOMPANY udelukkende sofaerne fra deres webshop, og virksomhedens fire showrooms ligger på adresser, der er billige i husleje.

-Det betyder, at vi sparer omkostninger på at fjerne de fordyrende mellemled, hvilket kommer vores kunder til gode hver dag året rundt, siger Henrik Andersen.

Fordi SOFACOMPANY selv kontrollerer alt ved produktionen af deres sofaer, er det således muligt at sælge håndlavet dansk design til priser, der ligger væsentligt under mange af konkurrenternes. Eksempelvis den prisvindende sofa herunder, der koster blot 8999 kr. samt mange andre.

5 lækre sofaer til under 10.000 kr.
Paula til 8999 kr.

Paula er en smuk tre-personers loungesofa lavet i et organisk og skulpturelt formsprog, som man rigtigt synker ned i. Sofaen har vundet flere designpriser inklusive Reddot Design Award 2021 i kategorien ’Product Design. Sofaen er ligesom alle SOFACOMPANY’s andre sofaer lavet af bæredygtigt FSC-certificeret træ og det bedste skum på markedet.

Se mere til modellen her.

null
Paula. Foto: SOFACOMPANY

Douglas til 7999 kr.

Douglas er blandt SOFACOMPANYs mest populære sofaer, hvor der er tale om en rigtig flydersofa med plads til hygge og afslapning. Designet er klassisk med de brede armlæn, diskrete træben og bløde løse hynder, og tre-personers versionen her har den perfekte størrelse til små hjem.

Lær mere om Douglas.

null
Douglas. Foto: SOFACOMPANY

Anna til 7999 kr.

Anna er en lækker tre-personers sofa med aftageligt betræk. Det betyder, at du både kan sende betrækket til rens, hvis uheldet er ude, eller du kan købe en ny farve, hvis du trænger til billig, hurtig og nem fornyelse af dit hjem og sofa.

Her kan du læse mere om Anna.

null
Anna. Foto: SOFACOMPANY

Abby til 9999 kr.

Abby er en moderne og lounget version af en chesterfieldsofa designet ud fra idéen om at kombinere det moderne med det traditionelle. Resulteret er et trendy look med masser af blødhed, volume og runde former samt lidt old-school-fornemmelse fra de traditionelle dybdehæftninger.

Se og køb Abby hos SOFACOMPANY.

null
Abby. Foto: SOFACOMPANY

Conrad til 8999 kr.

Conrad er en klassisk chaiselong sofa her med højrevendt Chaiselong og polstret med Fabio Grey Green tekstil, som er en klassisk twillvævet kvalitet med en blød børstet overflade i en flot grågrøn tone. Det er et klassisk retro møbel inspireret af 50’ernes formsprog, hvor siddekomforten er usædvanlig god og designet er enkelt og lækkert med stofbetrukne knapper i ryghynderne og cylinderformede massive egetræsben.

Conrad venter på dig her.

null
Conrad. Foto: SOFACOMPANY

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med SOFACOMPANY.

Logo - sofacompany.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?