ANNONCE:

Her er 10 af sommerens hotteste sexlegetøj

Læs med og find ud af, hvilket sexlegetøj der bedst kan bringe dig og din partner hede sommernætter.

Denne sommer behøver du ikke vente på varmen. Uanset om du er solo eller i et forhold, kan sexlegetøj gøre din sommer ekstra hed.

Du får 10 af Sinfuls mest fristende stykker sexlegetøj, der sikrer dig forførende stemning under alle vejrforhold og på enhver rejse.

1 & 2. Lad din partner stimulere dit G-punkt eller din penis, selvom der er op til 1000 kilometers afstand mellem jer
Hvis du er i et langdistanceforhold, kan du se frem til fælles eventyr.

Med app-styret sexlegetøj kan du give din partner knæ-rystende orgasmer, selvom I befinder jer tusindvis af kilometer fra hinanden.

Lovense Lush 3 app-styret vibratoræg styres via Lovense-appen. Vibratorægget er designet med et blødt silikonehovedet, der stimulerer G-punktet grundigt og intenst. Den har desuden syv vibrationsindstillinger, som du kan nyde uden at bruge appen.

Artiklen fortsætter under billedet...
null

Satisfyer Strong One penisringen placeres omkring roden af penis, og så kan du lade din partner styre de ophidsende vibrationer, der strækker sig helt ned til kuglerne.

Som bonus sørger ringen for, at penis får en hårdere
erektion over længere tid.

Artiklen fortsætter under billedet...

null

Både vibratorægget og penisringen kan styres på forskellige måder, eksempelvis med din egen eller din partners stemme. Derudover kan de programmeres til at vibrere i takt med jeres favorit musiknumre.

Når du så endelig er sammen med din partner under samme tag, behøver sexlegetøjet ikke at blive liggende i natbordsskuffen og samle støv.

Vibratorægget kan snildt være en del af forspillet, mens penisringen kan blive siddende og vibrere til glæde for jer begge, når først I er kravlet under dynen.

3 & 4. Har du prøvet fjernbetjent oralsex?
Den største sensation fra det verdenskendte mærke Satisfyer, har skabt en ny version. Satisfyer Pro 2 Generation 3 trykbølgestimulator er endnu en perle i din samling.

Artiklen fortsætter under billedet...

null

Klitoris' bedste ven kan som noget nyt styres via en app. Det betyder, at en partner kan forkæle dig selv fra lang afstand.

Du kan næppe komme tættere på fjernbetjent oralsex!

Der medfølger også et udskifteligt Liquid Air hoved i stedet for det traditionelle sugehoved. Med det kan du opleve boblende, vibrerende og pulserende stimulation på én og samme tid. 

Tag appen i brug og oplev, hvor nemt du kan styre Satisfyers sug og vibrationsrytmer ved hjælp af stemmekommandoer eller med en spilleliste, der sætter den helt rigtige stemning.

Leder du efter et blowjob, skal du glæde dig til Sinful Blowjob Maskine, der minder om oralsex.

Artiklen fortsætter under billedet...

null  

Maskinen har en sugekop, der gør det muligt at nyde blowjob-oplevelsen uden brug af hænderne. Dine hænder er frie, for eksempel til at styre appen til din partners Satisfyer.

Blowjob-maskinen stimulerer penis med en hastighed på op til 8000 omdrejninger i minuttet.

5. Hemmelige fornøjelser til sommerture
Nogle gange har man lyst til at krydre sit sexliv andre steder end derhjemme. Men på sommerture kan det være svært at finde et sted uden for mange mennesker.

Derfor er det oplagt at udforske med et fjernbetjent vibratoræg, som oven i købet kan styres med en fjernbetjening.

Artiklen fortsætter under billedet...
null

Du kan nemt indsætte ægget og tage afsted på tur. Når lysten opstår, er det frem med fjernbetjeningen. Ingen vil bemærke noget - så længe du holder ansigtet neutralt, mens nydelsen overtager dig.

En date i biografen eller til en festival kan få en ny dimension, når du diskret giver fjernbetjeningen til din partner. Fjernbetjeningen fungerer inden for en radius af 10 meter, og ægget har 11 forskellige vibrationsmuligheder.

Ægget kan også bruges til udvendig stimulering af for eksempel klitoris. Og på grund af sin lille størrelse, kan den snildt være med under dynen.

6 & 7. Sommerens hotteste pargave
Selvom du er i et parforhold, behøver I ikke have hver jeres sexlegetøj - I kan sagtens have noget fælles, og med Sinful Unlimited Pleasure par-vibrator er der nydelse nok til alle.

Artiklen fortsætter under billedet...
null

Det er oplagt at bruge den ene ende af vibratoren til at stimulere både brystvorter, klitoris, penis, testikler og mellemkød. Intet forhindrer jer i også at udforske andre erogene zoner. Derudover, er det 14 centimeter lange skaft velegnet til at bruge som dildo.

Leder I efter sexlegetøj, der stimulerer jer begge to på samme tid, men på forskellige måder, kan Sinful Fantasy Par Vibrator netop det. Den er en kombination af en magic wand-stav og en teaser-stimulator.

Artiklen fortsætter under billedet...

null  

Modellen har et rundt vibratorhoved og en stimulator-del. Vibratorhovedet kan placeres på klitoris, samtidig med at stimulatordelen med fantasilæberne forkæler penis eller vulva - og I kan selvfølgelig bytte undervejs.

Den alsidige vibrator kan give sitrende kys og intens massage på hele kroppen.

8. Til par, der er ivrige efter at eksperimentere - et sæt med alle 23 krydderier
Hvis dit parforhold trænger til en ordentlig opfriskning og masser af variation, kan Sinfuls Let's Play Together boks være noget for jer.

Artiklen fortsætter under billedet...

null

Alene tanken om boksens 23 forskellige stykker sexlegetøj får lagnerne til at krølle.

G-punktsvibrator, læbestift-vibrator og andre vibrerende overraskelser bringer nye frekvenser ind i jeres sexliv.

Penisringe kan styrke erektionen, og der er også lidt til anal leg. Med fantasispillet kan I opdage nye og hidtil skjulte sider af hinanden.

Silkeblød bondagereb og justerbare håndjern kan føre jer ind i nydelsen af dominans og underkastelse. Eller måske afslører din partner en følsom pg sensuel side, når der kommer satin øjenmaske og en kildefjer op af æsken?

Balladeboksen er fyldt med favoritprodukter samt frække overraskelser, der helt sikkert vil sætte gang i lysten.

9. Intensiv nydelse med anal plugs
Hvis du ønsker at eksperimentere med analstimulering på en nem og sikker måde, kan du overveje at prøve Amaysin Triple butt plug sættet.

Artiklen fortsætter under billedet...
null

Med tre forskellige størrelser af butt plugs kan du i dit eget tempo udforske, hvordan det føles at give sig hen til virkelig intim nydelse.

Hvis du er interesseret i at prøve analsex med en anden person, kan det være en god idé først at starte med butt plugs for at blive fortrolig med fornemmelsen. Ved at gå frem i et roligt tempo, kan der åbne sig en helt ny verden af dyb dyb nydelse!

Silikonepluggene har en rund tip, der gør indsættelsen nem. Især første gang er det vigtigt at tage det roligt og lytte til kroppen. Vandbaseret glidecreme kan være en hjælp i processen.

Plug'en bliver på sin plads, da den har en solid stopper i bunden. Du kan også lade plug'en blive siddende under andre seksuelle aktiviteter.

10. Sensuel fingerstimulering med en lille finger-vibrator
Nogle gange kan hånden blive lidt træt af fingerstimuleringen, inden klimaks dukker op.

Denne sommer kan du glemme alt om trætte fingre og i stedet bruge Sinfuls Loving Finger.

Artiklen fortsætter under billedet...

null  

Den lille vibrator, der placeres på fingeren, er velegnet til at berøre hele kroppen samt de mest følsomme områder omkring vulva, mellemkødet, brystvorterne - og det følsomme centrum, klitoris.

På trods af sin lille størrelse kan finger-vibratoren være flyvende i op til 50 minutter ad gangen med tre forskellige hastigheder og syv forskellige rytmer. Så ingen grund til at fortvivle, hvis din egen finger har brug for et hvil!

Ligesom mange andre typer sexlegetøj, fungerer denne bedst med vandbaseret glidecreme.

Og nu er der kun tilbage at ønske en forrygende varm og hed sommer! Og selv hvis det regner, kan du være sikker på, at temperaturen ikke falder med et udvalg af de her produkter i skuffen. Rigtig god fornøjelse!