ANNONCE:

Har du også fantaseret om at prøve en glasdildo eller en glas-buttplug?

Her får du listen over alle fordelene ved sexlegetøj i glas – og et par tips til den bedste oplevelse.

Fastheden, de opsigtsvækkende designs, den kølige berøring, som hurtigt bliver opvarmet af din kropstemperatur. Det er den slags unikke oplevelser, du gerne vil have. 

Desuden kommer din glasdildo til at holde i årevis, ja, nærmest en livstid, da det hærdede glas er både hårdt og langtidsholdbart. 

Er du stadig lidt skeptisk? Her får du syv gode grunde og et uundværligt bonustip til, hvorfor din næste dildo skal være af glas. 

1. Sanseleg med temperatur
Sexlegetøj lavet af glas er perfekt til temperaturlege. Takket være det slidstærke materiale kan det opvarmes eller nedkøles før brug.

Du kan lægge glasdildoen i køleskabet eller i et varmt vandbad i 10 minutter for at opleve varme eller kølige sexlege. 

Husk altid at teste temperaturen på for eksempel din arm, inden du bruger den andre steder.

2. Glider let ind
Den glatte overflade sørger for, at glasdildoen glider let uden den mindste smule friktion.

Et oplagt sted at starte er med Sinful's Blue Pillar. Takket være det lige og jævne skaft glider dildoen ind og ud med en sensuel glathed. Denne glasdildo har en bred base, som gør den nem at bruge. 

Blue Pillar er også velegnet til fællesleg med en partner, da den kan fastgøres til et harness.

Artiklen fortsætter under billedet...
null  

3. G-punkt- eller prostatastimulering
Udover at være lavet af et robust og hårdt materiale, krummer glasdildoernes hoveder, og netop dét giver dig mulighed for at ramme de særlige lystpunkter helt perfekt.

Sådan en oplevelse får du med Chrystalino Gallant-glasdildoen, som er velegnet til orgasmiske hits på parade. Basen af dildoen fungerer som en stopper, så du trygt kan stimulere både G-punkt og P-punkt.

Artiklen fortsætter under billedet...
null  

Du kan nøjes med at føre kuglen indenfor, da en stor del af de behagelige nerveender er placeret nær åbningen i skeden og anus.

4. Intens nydelse i forskellige former
Hvis du vil have mere intens nydelse, kan du prøve glasdildoer med forskellige designs.

Sinful's Groove glasdildo, som består af seks kugler i forskellige størrelser, er perfekt til dette. Oplev effektiv stimulering jo længere ind, du fører dildoen grundet kuglerne, der gradvist vokser fra spidsen mod basen.

Artiklen fortsætter under billedet...
null  

Groove dildoer fås i både klar og sort. 

Sinful's Twisted Lover glasdildo kan derimod gøre dig svimmel af ekstase med sit eget lille twist.

Formen på denne glasdildo minder lidt om en spiral. Dens bølgende, snoede tråde danner en berusende fletning, der intenst stimulerer vaginas vægge. Og den lilla nuance er en ekstra fryd for øjet.

Artiklen fortsætter under billedet...
null  

5. Fyldig fornøjelse til analleg
Udover glasdildoer bør du også kigge lidt efter butt plugs af glas. Med Sinfuls BumBum sæt kan du langsomt vænne dig til mere og mere fyldig nydelse.

Sættet indeholder tre butt plugs i forskellige størrelser. De elegant designede butt plugs er både yndefulde og robuste på samme tid.

Artiklen fortsætter under billedet...
null  

6. Let at rengøre og passer til alle
Glas er et meget hygiejnisk materiale. Det kan let rengøres med varmt vand og mild sæbe.

Du kan selvfølgelig også få et fuldendt resultat ved at spraye det med lidt sexlegetøjsrensespray. 

Glasset er velegnet til alle, da det ikke giver allergiske reaktioner. 

7. En livslang ven
Med god pleje kan en glasdildo være et livslangt sexlegetøj. Overfladen bliver ikke beskadiget af sollys eller kemikalier, og slides ikke ved brug.

Det eneste, sexlegetøj af glas ikke kan håndtere, er at blive tabt eller modtage slag. Hvis glasdildoen falder på en hård overflade, bør du t anskaffe dig en ny. Et hårdt slag kan forårsage usynlige ridser eller indre spændinger, som ikke er synlige på ydersiden. 

Bonustip

For at maksimere fornøjelsen med glasdildoen, bør du bruge glidecreme og bevæge den langsomt, i hvert fald i starten, indtil din krop er klar til mere. 

Alle glidecremer fungerer godt sammen med glas, og du kan derfor bruge alt lige fra olie- og silikonebaserede- til vandopløselige smøremidler. Du skal egentlig bare vælge din yndlings og nyde oplevelsen.

Erdublevetnysgerrigpåsexlegetøjafglas, ligger hele udvalget klar og venter på dig lige her.