ANNONCE:

Det digitale køkken skaber mere tid til familien

Madlavning og husholdning kan være en tidsrøver i hverdagen - men smarte løsninger gør køkkenet til et sted, hvor alle kan være med.

I en travl hverdag, hvor arbejde, afhentning, sport og andre daglige gøremål tager det meste af de vågne timer, kan det være svært at finde plads til familietid.

Heldigvis går udviklingen hurtigt særligt inden for køkkener, og Siemens Hvidevarer står forrest i denne udvikling med en række smarte løsninger, der er med til at skabe et køkken, hvor hele familien kan opholde sig og deltage både i samtaler og madlavning, uanset alder.

For eksempel har Siemens Hvidevarer en række smarte features, som er skabt til at gøre hverdagen lettere og især ulvetimen en smule mindre hektisk.

Maden brænder aldrig på igen
- De fleste kogeplader har en stegesensor, der gør, at maden aldrig brænder på og som ekstra tilbehør kan der tilkøbes en kogesensor, der gør, at maden aldrig koger over, siger Janni Nøhr, Brand Communication Manager hos Siemens Hvidevarer.

Kogepladerne har også smarte flexInduction kogezoner, der tilpasser sig dine behov. Det reducerer mængden af køkkengrej, der ellers ofte skal benyttes, når man bruger traditionelle kogeplader.

- Med flexMotion kan kogezonen huske din indstilling, selvom du flytter gryden til en anden kogezone, forklarer Janni Nøhr.

Samtidigt sørger climateControl for at skrue op og ned for udsugningseffekten på emhætten, alt efter mængden af damp og lugt.

Sikker for små kokke
For en sikkerheds skyld er alle Siemens Hvidevarer forsynet med en børnesikring, så produkterne ikke kan betjenes uden først at blive låst op.

- Ovnene har en meget kold front, så de små fingre ikke bliver brændt. Der er selvfølgelig altid en risiko forbundet med at være med til at lave mad på en kogeplade, fordi det i panden eller i gryden er varmt, men når du arbejder med induktion, bliver glaspladen meget hurtig kold igen, når en gryde eller pande er fjernet, siger Janni Nøhr.

Forbundet til dit køkken
Men hvad med indkøb? Turen i supermarkedet kan nemt være en sur oplevelse en sen eftermiddag med trætte unger i vognen.

Derfor har Siemens Hvidevarer blandt andet skabt køleskabe, der hjælper dig med at placere dine madvarer, så de kan holde sig friske i længst tid. Så skal du ikke købe ind så tit.

Du kan også få et køleskab med kamera, som giver dig mulighed for at se, hvilke varer du allerede har derhjemme, mens du står i supermarkedet, så kommer du ikke til at købe for meget eller for lidt. Alt sammen takket været appen Home Connect.

Appen er nemlig tilkoblet køleskabet via internettet og kan betjenes via din smartphone eller tablet.

- Næsten alle Siemens Hvidevarer kan tilkobles Home Connect og dens smarte features, som også kan betjenes med stemmestyring, fortæller Janni Nøhr.

Alle kan blive mesterkok
Ved hjælp af Home Connect kan alle familiens medlemmer blive inspireret af alverdens opskrifter og retter i appen.
Det kan for eksempel hurtigt blive sjovt for større børn at være med i madlavningen, fordi de på Home Connect kan lære en masse om madlavning og opskrifter.

- Alle vores produkter har en masse programmer og features, der gør selv den mest håbløse kok til en mesterkok, forklarer Janni Nøhr.
Med Home Connect kan du også overføre indstillingerne fra en opskrift direkte til din ovn, hvorefter den tilbereder maden.

Home Connect fortæller dig også, hvornår det er på tide at købe nye opvasketabs til din opvaskemaskine.

Du kan bare koncentrere dig om familien.

Siemens Hvidevarer lader fremtiden flytte ind

Siemens Hvidevarer udvikler produkter, der revolutionerer dit hjem gennem den nyeste teknologi og uovertrufne brugeroplevelser. Oplev ny horisonter ved hjælp af vores Wi-Fi-tilsluttede produkter. Siemens Hvidevarer er produkter til dig, der ønsker en perfekt balance mellem innovation og stilrent design. Gør dit hjem til dit slot og mere intuitivt end du troede det var muligt.

Siemens Hvidevarer giver dig helt nye indretningsmuligheder

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Siemens Hvidevarer.

Hvad er annoncørbetalt indhold?