ANNONCE:

De skjulte hvidevarer: Sådan udvikler køkkenindretningen sig

Køkkenet er blevet hjemmets samlingspunkt - derfor er der behov for luft og rum. Ved at skjule køkkenets hvidevarer bliver der plads til at være sammen.

Indretningen af de danske køkkener har udviklet sig meget de seneste 50 år.

Før i tiden var køkkenet et lukket rum, hvor det som regel kun var én person, der opholdt sig for at lave mad til resten af familien.

I løbet af halvfemserne blev køkkenet åbnet mere op til spisestuen, og i nullerne blev kogeøen introduceret. Køkkenet blev derfor en del af hjemmets opholdsrum og fungerer nu som hjemmets samlingspunkt.

Og når køkkenet er blevet hjemmets samlingspunkt, er det især vigtigt, at der plads og luft til at være sammen.

- Derfor er overskabene forsvundet, og emhætter, der hænger i loftet og på væggen, må også gerne tages ned for at skabe mere udsyn og rum. Dog skal du stadig have en emhætte, der kan tage den grimme mados, hvilket vores kogeplade Siemens inductionAir er i stand til, forklarer Janni Nøhr, Brand Communication Manager hos Siemens Hvidevarer.

Gemt i kogepladen
I Siemens inductionAir er emhætten integreret i kogepladen, hvilket betyder, at mados og damp effektivt bliver suget nedad i stedet for at sprede sig ud i rummet.

Emhætten suger, hvor der er behov – lige ved siden af gryden eller panden.

- Siemens inductionAir passer ind i alle køkkener, og løsningen passer til alle køkkenindretninger. Du kan nemlig placere den foran et vindue, under en skråvæg eller i en kogeø midt i rummet. Sågar midt i stuen, hvis det er det, du ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og den er nem at montere, siger Janni Nøhr.

Kan du se opvaskemaskinen?
Siemens Hvidevarer står bag mange smarte løsninger, som er med til at forme vores køkkenindretning. Et eksempel er Siemens glassdraftAir, som er en bordemhætte.

- GlassdraftAir kører op fra bordpladen, når den skal i brug, og gemmes væk, når den ikke længere skal bruges. Emhætten er transparent og holder de rene linjer, fortæller Janni Nøhr.

I det hele taget fokuserer Siemens en del på at kunne gemme funktioner og produkter væk og skabe rum og luft i køkkenet. Det betyder for eksempel, at opvaskemaskinen ikke kan ses og næsten ikke kan høres.

Bliv inspireret af fremtidens køkkenindretning fra Siemens Hvidevarer her.

- Derfor har den timeLight, som viser tid og programvalg i form af en lysende projektion på gulvet foran maskinen, siger Janni Nøhr.

Køleskabet, som også er diskret indbygget bag køkkenlågen, har også smarte features, der gør, at du kan opbevare maden i tre gange så lang tid.

Derudover kan du kan betjene alle dine hvidevarer fra spisebordet, eller fra andre steder i hjemmet via Home Connect-appen på din smartphone eller tablet.

- Du behøver ikke at rejse dig fra det hyggelige spil med børnene, for at se om stegen snart er færdig. Det kan du se på din mobil, siger Janni Nøhr.

Designet matcher andre køkkenelementer
Siemens Hvidevarer spiller altså en fast rolle i køkkenets udvikling med et stort sortiment af produkter, der passer til enhver køkkendrøm.

- Hos Siemens Hvidevarer går vi meget op i design og designsprog, hvor de forkromede linjer er vores kendetegn. Vi ønsker at skabe produkter, der både i form og funktion passer til alles køkkendrømme, fortæller Janni Nøhr.

Siemens Hvidevarer er designet så alle linjer er ens, hvilket giver et elegant udtryk, der kan matche andre køkkenelementer og stuemøbler.

- Det, der kendetegner Siemens Hvidevarer, er, at alle vores produkter fremstår i et ensartet design, uanset hvor du vælger at placere dine Siemens-produkter. Det gælder alt fra ovne, opvaskemaskiner og køleskabe, siger Janni Nøhr.

Siemens Hvidevarer lader fremtiden flytte ind

Siemens Hvidevarer udvikler produkter, der revolutionerer dit hjem gennem den nyeste teknologi og uovertrufne brugeroplevelser. Oplev ny horisonter ved hjælp af vores Wi-Fi-tilsluttede produkter. Siemens Hvidevarer er produkter til dig, der ønsker en perfekt balance mellem innovation og stilrent design. Gør dit hjem til dit slot og mere intuitivt end du troede det var muligt.

Siemens Hvidevarer giver dig helt nye indretningsmuligheder

Klik her og bliv inspireret af Siemens Hvidevarer

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Siemens Hvidevarer.

Hvad er annoncørbetalt indhold?