ANNONCE:

En bar plet på toppen og tindinger, der kravler længere og længere op for hver klipning. Ja, generne har desværre mere magt end de fleste mænd bryder sig om. Men faktisk viser undersøgelser, at det, på flere måder, kan være en fordel at være skaldet. Desværre bliver det gode budskab ikke spredt mellem de danske mænd.

Hårtab giver usikkerhed hos mænd

Mænd er ikke altid lige gode til at tale sammen om de svære ting, og hårtab er for mange et pinligt emne. Mange mænd føler, at de taber ansigt ved at tabe håret. Både i omgangskredsen og over for det modsatte køn. Og for nogle udvikler emnet sig til et regulært tabu. Men man behøver ikke lide i stilhed, og faktisk behøver det ikke være negativt at miste håret. Tværtimod! Det kan det være en fordel og give helt nye muligheder på flere fronter, når hårpragten er på retur.

Og når det så kommer til at barbere hovedet, så skaber frygten for røde knopper og skægpest på toppen yderligere tvivl og usikkerhed. Nu bryder det danske barber-brand ShaveSafe tabuet med en opfordring: ”Klip dig skaldet – og få selvtilliden tilbage!”

Mænd & hårtab

Det er helt normalt for mænd, at det tynder ud på hovedet fra midt-30’erne. Men skaldethed er forbundet med stor usikkerhed for flertallet af danske mænd. Selvom flertallet af mænd oplever begyndende hårtab – op til 85%, når man fylder 50 – så viser internationale undersøgelser, at mænd hellere ville miste jobbet, eller penge eller venner – end at miste håret.

 

Skaldethed er mandigt, flot og frækt – og det vil vi hjælpe danske mænd med at indse!

Mænds dårlige selvværd som følge af hårtab er nemlig et decideret paradoks. For nyere forskning peger faktisk på, at skaldede mænd i kvinders øjne opfattes som mere sexede, stærkere og bedre ledere end mænd, der ikke er skaldede. Og det kan vist roligt kaldes for tre gode grunde til at pakke sine bekymringer væk og for en gangs skyld lytte til det modsatte køn.

-”For mange mænd er skaldethed forbundet med usikkerhed – og når man oven i det frygter for skægpest på hovedet, så er det svært for mange at tage skridtet. Det vil vi gøre noget ved – for det er både selvsikkert og sexet at være skaldet – og derfor vil vi hjælpe danske mænd til at tage skridtet,” siger Nana Rytter Nielsen, CEO og stifter hos ShaveSafe.

Ikke desto mindre er mange mænd bange for at tage skridtet fuldt ud, og kæmper man for at beholde de tilbageværende lokker, giver det nogle sjove frisurer i landskabet, der hverken er heldige at se på eller gavner mandens selvopfattelse:

 

null  null

Fotos: jumpstory

 

Nana Rytter Nielsen er tidligere undertøjsmodel – og hun har udviklet ShaveSafe-produkterne specifikt til at bekæmpe skægpest og røde knopper. Men det er ikke kun i bikinilinjen, det er et issue – og derfor går hun nu til også de danske mænd og opfordrer dem til at tage springet og blive skaldede.

-”Vi mener, at det er sexet at være skaldet. Men det kræver også, at man plejer hovedbunden, så det ser skarpt og velsoigneret ud. Derfor er vores produkter udviklet til netop at forhindre skægpest, så der ikke er røde knopper til at tage fokus fra det nye look,” siger Nana Rytter Nielsen.

 

Skaldet på toppen! - Succesfulde skaldede mænd, der rocker det glatte look

At manglende hår på hovedet udelukker succes er en myte, som er meget langt fra sandheden. Tværtimod er der masser af eksempler på erhversledere med stor succes og rigeligt med millioner på kontoen. En tysk undersøgelse har desuden slået fast, at skaldede mænd opfattes som mere intelligente. Så du har god grund til at møde op på job med fornyet selvtillid, hvis du vælger at følge ShaveSafes anbefaling og tage springet.

Er du stadig ikke overbevist om, at man sagtens kan være maskulin og sexet uden hår på toppen? Så bare se mod de kendte og Hollywoods superstjerner. Her er det ligefrem blevet en spirende trend at lade lokkerne falde og hengive sig til det glatte og rå look. Listen over skaldede macho-mænd tæller en stor del af Hollywoods actionhelte, der alle har sløjfet de mange besøg hos frisøren.

null 

Foto : Unsplash (Chalo Garcia)

 

5 ting, du skal vide, inden du bliver den nye ”Actionman”

Der er altså håb forude for de mænd, der er udfordret af generne og derfor overvejer at tage springet og fjerne det sidste af hårpragten. Der er dog et par gode tips at være opmærksomme på, der kan spare dig både tid og besværligheder undervejs. ShaveSafe anbefaler følgende 5 ting, når man vil gå i fodsporene på Hollywoods bad boys og erhvervslivets mastodonter:

1. Sørg for at bruge et skarpt barberblad i din skraber - et sløvt kan give irritation og skade hovedbunden, hvis man trykker for hårdt eller skal skrabe for mange gange.

2. Fugt din hud med lunkent vand. Eller barber dig i badet. Det varme vand er med til at blødgøre hårene, så du får en mere skånsom barbering.

3. Fordel et jævnt lag skum på det ønskede område, og barber med det samme.

4. Skyl grundigt efter med vand, allerhelst koldt, da det lukker porerne og mindsker risikoen for irritation.

5. Brug eventuelt creme bagefter. Men sørg for, at den er parfumeri og gerne også antibakteriel.

null

Om ShaveSafe:

ShaveSafe en en dansk virksomhed, som sælger hudplejeprodukter. ShaveSafe-produkterne er innovative og patenterede, og sikrer en god og sikker barbering uden gener og uden skægpest og knopper. Produktet er udviklet af Nana Rytter Nielsen i samarbejde med førende farmaceuter på området. ShaveSafes mission er at ende kløe, røde knopper, irritation og indgroede hår. Det langsigtede mål er at være førende i denne specifikke kategori på det globale marked.

Hvad er ShaveSafe og hvorfor virker deres patenterede produkter?

Når hår fjernes med skraber, voks eller epilator, åbnes der op til porerne, og bakterierne i huden får fri adgang til at genere og irritere hårsækkene. Det skaber en betændelsestilstand, som ses i form af knopper og kan lukke porerne til, så der opstår indgroede hår. ShaveSafe er en antibakteriel og desinficerende produktserie, der fjerner de bakterier, der er årsag til kløe, rødmen, knopper, indgroede hår.

Læs mere om Shavesafe her