ANNONCE:

Nyd sommerferien på fire hjul med SHARE NOW

Hvis du vil rundt i Danmark denne sommer, har SHARE NOW en rigtig god løsning. Bare se med i videoen.

 

Sommer, sol og varme er over os, og det er derfor også tid til at køre ud i det danske land og nyde de mange gode sommeroplevelser. Hvis du vil gøre turen ekstra nem og bekvem, giver det rigtig god mening at køre selv. Og her kan du køre afsted i en bybil fra SHARE NOW – uanset hvor i landet turen går hen.

Du kan vælge mellem hele otte forskellige bilmodeller og derfor snuppe lige den bil, der passer til dig. Skal du eksempelvis afsted med hele familien, kan du hoppe ind i den rummelige BMW X1 og få plads til både store og små. Har I derimod ikke brug for ekstra plads, kan I suse afsted i den elektriske Fiat 500e eller Peugeot e-208.

Med SHARE NOW er forsikring, benzin, strøm og et fast antal kilometer alt sammen inkluderet i prisen, så du skal ikke bekymre dig om ekstra udgifter på din tur.

Sommertilbud: Tag bybilen i sommerhus
Hvis ferien byder på en uge i sommerhus eller besøge familien på landet, så kan du have en lækker bybil med dig på hele turen.

Denne sommer kan du endda hente en særlig sommerpris med SHARE NOW. Du kan leje bil på dagsbasis i helt op til 30 dage, men mellem den 27. juni og 14. august har SHARE NOW sommertilbud på dagspakker på mellem 5 til 14 dage. Det betyder, at du kan køre afsted fra helt ned til 380 kr./dag* – og det er inkl. strøm, benzin og forsikring.

Du kan også forudbestille en bil og få den leveret nær dig, når du skal bruge den – så bliver det ikke nemmere! Hvis du forudbestiller, kan du også tilkøbe ekstra fører til turen, så I kan skiftes om at sidde bag rattet undervejs.

null  

Nemmere end en lejebil
Det skal være nemt at leje bil, og det har SHARE NOW sørget for at det er! Det eneste du skal bruge, er nemlig deres app – og hvis ikke du forudbestiller bilen, finder du bare en bil i nærheden af dig, når du er klar til at køre afsted. Alle bilerne står nemlig rundt omkring på gaderne i København og kan nemt findes via appen. Ved at leje bil gennem SHARE NOW slipper du for al papirarbejde og skal ikke hente eller aflevere bilen på et udlejningskontor – og dét giver dig tid og frihed til bare at nyde turen.

God sommer!

Du kan læse mere om SHARE NOWs sommertilbud her.

* Tilbud gælder 27/6 – 14/8, 2022. Overkørte km og ekstra minutter faktureres efter prisliste på share-now.com/dk/da/pricing. Øvrige regler og vilkår gælder.