ANNONCE:

Flere tusinde kroner i bonus: Læs dette inden du går i gang!

Vidste du, at du kan få over 10 forskellige odds bonusser hos de danske bookmakere? Så læs med her, hvor vi guider dig bedst muligt, så du kan tage imod de vilde tilbud!

Sportsbetting er ekstremt populært i Danmark, og hvert år er der flere end 300.000 danske spillere på markedet.

Det er dog de færreste, der er i stand til at vinde over bookmakerne på den lange bane, og hvis du er en af disse spillere, så har vi en række gode råd til dig.

Langt de fleste spillesider med dansk licens har nemlig de såkaldte velkomsttilbud, som du kan tage del i, og hvis du spiller dine kort rigtigt, så kan du komme ud med et flot overskud.

Omsætningskrav bliver overset

Der er dog noget, som du skal være opmærksom på. Bookmakerne har nemlig de såkaldte gennemspilskrav på deres odds bonusser, hvilket betyder, at du ikke blot kan tage imod pengene, og hæve dem direkte til din bankkonto.

Bookmakerne ville ikke eksistere, hvis de gav penge ud til højre og venstre. Alligevel har du dog helt fine muligheder for at ende med grønne tal på bundlinjen.

Eksempelvis kan du modtage en bonus på 1.000 kroner på din konto, men før du kan hæve pengene, så skal du spille for 5.000 kroner.

Det er meget vigtigt, at du sætter dig ind i præcis, hvilke omsætningskrav, din bonus har.

Det kan variere meget fra spilleside til spilleside, men overordnet set, så er kravene ganske fair.

Man kan endda være heldig at finde en bonus uden omsætningskrav.

For at få det fulde overblik over alle odds bonusser i Danmark, så kan du tage et kig på oversigten her. 

Vælg en bonus med små omsætningskrav

De danske spillemyndigheder har heldigvis lavet en lov, som sætter loft for, hvor store gennemspilskrav, en bonus må have i Danmark.

Det sikrer, at det oftest bliver en ganske smertefri omgang at gennemspille bonussen, men det afhænger selvfølgelig af den enkelte.

Det bedste råd at give dig i forbindelse med en odds bonus er, at du skal vælge den bonus med de mindste omsætningskrav.

På den måde kan du nemmest muligt gennemspille bonussen fri, så du kan hæve pengene til din bankkonto.

18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Rofus.nu. Stopspillet: 70222825