ANNONCE:

Priserne eksploderer: Se hvor meget din bolig er steget i værdi

Priserne på villaer, rækkehuse, lejligheder og sommerhuse er steget eksplosivt i hele Danmark. Derfor har boligejere lige nu mulighed for at score en stor gevinst, hvis de vælger at sætte til salg.

Det er godt at være boligsælger lige nu.

Kvadratmeterpriserne tordner i vejret, selv om Danmark er udfordret af Covid-19-pandemien, og i de kommuner, hvor efterspørgslen er størst, er der så stor rift om boligerne, at boligejerne har oplevet en værdistigning i perioden 2015-2020 på hele 40 procent.

Den samme tendens fortsætter ind i 2021. De vilde prisstigninger og lynhurtige salgstider skyldes, at der er mange købere, som står i kø hos ejendomsmægleren for at få fingrene i drømmeboligen. Men udbuddet er lavt, og derfor er der ofte mange købere til samme bolig. Det presser priserne op.

Hvor meget er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering her

Så meget er priserne steget

Villaer og rækkehuseLejlighederFritidshuse
15 %36 %24 %

 

*Ændring siden 2015, hele Danmark (%)

Kilde: Boligsiden.dk, udvikling i gennemsnitlig m-pris, boligtyper, (2015-2020)

Hos RealMæglerne har 11.000 brugere eksempelvis registreret sig som Guldkøbere. De har helt specifikke ønsker til deres kommende bolig – og når den er der, slår de til.

Det er ifølge Preben Merrild Angelo, adm. direktør i RealMæglerne, medvirkende til at gøre det nemt at være boligsælger lige nu:

 - Som sælger er der ikke noget værre end en langsommelig salgsproces, hvor det føles som om, at tingene står stille. Den situation er der god mulighed for at undgå nu, fordi boligerne sælges i rekordfart, og det gælder for alle boligtyper, siger han.

Din bolig er mere værd, end du tror
For mange kan tvivlen om, hvad der skal ske efter et salg være en bremseklods. Den tvivl kan fjernes med et gratis salgstjek, hvor en ejendomsmægler med stor lokalindsigt kan forklare, hvad boligen kan sælges for i det aktuelle marked.

 - Et salgstjek kan bruges på forskellige måder. Det kan fx bruges, hvis du har planer om at låne i din friværdi. Det kan også bruges, hvis du overvejer at sælge, eller hvis du bare er nysgerrig og vil bruge ejendomsmæglerens tjek til at overveje fremtiden, forklarer Preben Merrild Angelo.

Han mener, at boligejere, der ikke har været aktive i boligmarkedet i de seneste år, vil få sig en stor overraskelse, når de hører, hvad boligen nu er værd.

Nye salgstal fra Boligsiden.dk viser, at liggetiderne er på sit laveste niveau i mange år. Ved udgangen af 2020 ramte den gennemsnitlige salgstid for sommerhuse fx sit laveste niveau siden 2010. Samtidig var det gennemsnitlige nedslag i prisen for fritidshuse så lavt som 3 procent.

 - Alt kan sælges til en fornuftig pris i det aktuelle marked. Vi har køberne til det, slutter Preben Merrild Angelo.

Om RealMæglerne

RealMæglerne er blandt Danmarks største ejendomsmæglerkæder med over 100 mæglerbutikker fordelt over hele landet. Her står mæglere med stort lokalkendskab til rådighed med ekspertise i køb og salg af alle typer ejendomme.

På realmæglerne.dk kan du søge blandt alle de boliger, der er til salg over hele landet, og i RealMæglernes køberkartotek får du en unik mulighed for at se, hvor mange Guldkøbere der lige nu er interesserede i at købe en bolig som netop din.

Få et gratis salgstjek hos RealMæglerne

Alt tyder på, at boligfesten fortsætter langt ind i 2021. Det mærker man ikke mindst hos RealMæglerne. Ejendomsmæglerkæden rapporterer om et ekstraordinært stort boligsalg og oplever lige nu de højeste salgspriser og de korteste salgstider i mange år.

Det er derfor et godt tidspunkt at få tjekket værdien af din bolig, og det eneste, du skal gøre for at få et gratis salgstjek, er at gå på nettet og bestille en tid.

Sådan foregår et Salgstjek hos RealMæglerne
Du bestiller online og oplyser, hvornår det passer dig at få besøg af en RealMægler. Efter besøget får du en rapport med følgende oplysninger:

 • En grundig vurdering af din boligs værdi
   
 • Overblik over omkostninger ved salg
   
 • En beregning af dit overskud ved salg
   
 • Konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar
   

Bestil et gratis salgstjek hos RealMæglerne her

Du er altid velkommen til at bestille et gratis Salgstjek hos RealMæglerne, også selv om du ikke har planer om at sælge. Beslutter du dig for at sætte din bolig til salg, sørger RealMæglerne for alt papirarbejdet og guider dig igennem hele salgsprocessen.

 

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med RealMæglerne.

RealM_Logo_NY_MBlaa_RGB.jpg 

Hvad er annoncørbetalt indhold?