ANNONCE:

Der er håb for dig med hårtab: Sådan kan du få håret tilbage

Du skal ikke give op dit hår, hvis hårgrænsen begynder at vige. Reagerer du i tide, er der nemlig en mulighed for at sætte en stopper for hårtabet - og endda få det til at vokse igen

Der er ikke meget at sige til, at du bliver frustreret, hvis du begynder at tabe håret. Og der er heller ikke noget at sige til, at du måske er en smule skeptisk, når du hører om alle de vidunder-produkter, der kan give dig håret tilbage. For kan det overhovedet lade sig gøre?

Det kan det faktisk godt. Som med alt andet i livet, er der ingen garantier, men under de rigtige forudsætninger er der stadig masser af håb for dit hår. Det kræver dog, at du reagerer - relativt - hurtigt!

Så kan du med midler som eksempelvis Provexin® stadig nå at redde hårpragten.

Tidlig reaktion giver bedre chancer
Fardin Majidzadeh er en af de mange mænd, der blev ramt af hårtab. Han er kendt for sine pranks på Instagram, som har givet ham tusindvis af følgere og millioner af visninger, og han reagerede prompte, da en ven påpegede, at han var begyndt at blive lidt tynd på toppen. Det satte selvfølgelig nogle tanker i gang.

- Jeg er ung, det er alt for tidligt, og jeg tænkte, ’hvad pokker skal jeg gøre?

Fardin begyndte at bruge Provexin®, og det var vigtigt, at det skete tidligt. Hvis du begynder senere end  5-7 år efter, at hårtabet har startet, er det mere vanskeligt at få aktiveret hårsækkene igen.

 

Derfor er der håb
- Mit hår spiller en kæmpe rolle for min selvtillid, og jeg ville virkelig blive ked af det, hvis det var væk, fortæller Fardin Majidzadeh.

Og netop derfor kan det være værd at tage kampen op med hårtabet. Det er desværre ikke alle, der vinder kampen, men med et middel som Provexin® øger det chancen markant.

Alle taber nemlig hår, og endda helt op til 100 hårstrå om dagen. For nogle mænd vokser der dog ikke et nyt hår frem, og så fyldes hårsækkene med snavs. Her kan Provexin® hjælpe, da det kan opløse det snavs, der ligger i dine hårsække.

Når snavset er væk, handler det om at stimulere håret til at vokse. Til det formål indeholder Provexin® en række næringsstoffer, der kan øge chancen for, at dit hår begynder at vokse igen. Læs mere om hvordan Provexin® virker her

null
Forskellen før og efter tre måneder med Provexin®. Med Provexin® lykkedes det Fardin at få vendt udviklingen, så der igen kom gang i hårvæksten.

Gode ting tager tid
Hvis Provexin® viser sig at virke for dig, som det gjorde for Fardin Majidzadeh, skal du dog ikke regne med at se resultater efter den første uge.

For Fardin gik der lidt over tre måneder, og for de fleste går der cirka 6 måneder, før resultaterne viser sig. Men så er resultatet også værd at vente på. Og for Fardin var det en kæmpe lettelse:

- Jeg kiggede mig i spejlet og tænkte ’Wauw.’ Hullerne i mit hår var begyndt at lukke sig. Det var helt vildt, fortæller Fardin, der endelig kunne ånde lettet op.

-I dag er jeg virkelig glad for mit hår, og jeg har det rigtig godt. Det er fedt ikke at skulle bekymre sig om at miste håret som 24-årig, siger han.

Fardin tog chancen
Hvis det lykkes dig at sætte en stopper for hårtabet, handler det om at passe og pleje det. Det er en god idé at fortsætte med Provexin®, da hårtabet er arveligt. Så hvis du ikke fortsætter med at rense og stimulere hårsækkene med Provexin®, vil hårtabet vende tilbage.

Fardin Majidzadeh lykkedes som bekendt med vende udviklingen efter, han begyndte at tabe håret. Og i dag er han lykkelig over, at han tog chancen og prøvede Provexin®.

- Ens hår betyder virkelig meget for, hvordan man har det. Og jeg kan varmt anbefale Provexin til andre, der begynder at miste håret, fortæller Instagram-stjernen.

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Provexin®

Provexin-logo.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?