ANNONCE:

Danmarks prankster begyndte at tabe håret: Ét produkt fik det tilbage

Normalt er han kendt for sine populære videoer, hvor han laver sjov med folk. Men når man som Fardin begynder at tabe håret i en ung alder, er det bestemt ikke noget at grine af

Med over 72.000 følgere på sin instagramprofil @fardinmessi og millioner af video-visninger over hele verden, er 24-årige Fardin Majidzadeh på kun seks måneder blevet Danmarks prankster nr. 1.

Læs mere om arveligt hårtab her.

I videoerne ynder han at overskride grænserne for, hvordan man normalt opfører sig i eksempelvis supermarkedet eller metroen. Og det elsker folk at se.

Men samtidigt med succesen fik han et alvorligt problem.

For et års tid siden påpegede en god ven, at Fardin var begyndt at blive tyndhåret øverst på hovedet. Da han selv kiggede efter, så han til sin forfærdelse, at den var god nok. En masse tanker fløj gennem hovedet på ham.

Gør som Fardin og start en behandling med Provexin®

”Jeg er ung, det er alt for tidligt, og jeg tænkte, ’hvad pokker skal jeg gøre?,’ fortæller Fardin.

Som for så mange andre mænd, var hårtabet en stor ulykke for Fardin.

”Mit hår spiller en kæmpe rolle for min selvtillid, og jeg ville virkelig blive ked af det, hvis det var væk,” fortæller Fardin.

null
Fardins hår i henholdsvis september og november 2019. På bare 3,5 måneder er det lykkedes den unge instagramstjerne at stoppe sit begyndende hårtab ved at behandle sin hovedbund med Provexin® – Hair Growth Formula.

Fandt produktet der virker
Heldigvis fandt han hårtabsproduktet Provexin®, der giver håret tilbage.

Efter at have brugt Provexin i tre en halv måned, var der synlige resultater.

”Jeg kiggede mig i spejlet og tænkte ’Wauw.’ Hullerne i mit hår var begyndt at lukke sig. Det var helt vildt,” fortæller Fardin, der endelig kunne ånde lettet op.

”I dag er jeg virkeligt glad for mit hår, og jeg har det rigtig godt. Det er fedt ikke at skulle bekymre sig om at miste håret som 24-årig,” siger han.

Læs om, hvordan Provexin® virker.

I dag bruger Fardin stadig Provexin®, som han altid har i lommen. For at få synlige resultater er det nemlig vigtigt, at man bruger produktet to gange dagligt. Og så skal man være tålmodig. Det tager typisk mellem 4-6 måneder, før de første resultater viser sig. Men det er værd at vente på.

”Ens hår betyder virkeligt meget for, hvordan man har det. Og jeg kan varmt anbefale Provexin til andre, der begynder at miste håret,” slutter Fardin.

Gør som Fardin og bestil Provexin® i dag til 149 kr.