ANNONCE:

Her er holdet, der bekæmper onde superhelte i vild tv-serie

Det kræver sin mand og kvinde at bekæmpe de bindegale og ondskabsfulde superhelte i hitserien The Boys. Her får du overblikket over holdet, der giver skurkene med superkræfter kamp til stregen i en af tidens mest anmelderroste serier.

Når sæson 3 af den ekstremt underholdende superhelte-serie The Boys har premiere 3. juni på Prime Video, bliver der med garanti igen gået til stålet.

Her kæmper en lille gruppe selvtægtsmænd og -kvinder nemlig mod de superhelte, der burde beskytte menneskene, men i stedet har vendt sig mod befolkningen som ægte superskurke.

Med den Superman-lignende Homelander i spidsen for de onde superhelte, er vores modige frihedskæmpere kendt som The Boys oppe mod stærke kræfter, der vil erstatte demokrati med fascisme.

Sæson 3 af The Boys kan ses på Prime Video fra 3. juni.

Men hvem er så The Boys? Jo, det får du en hurtig gennemgang af her:

Billy Butcher
Med bandeord konstant flyvende ud af munden som en hidsig sværm af bier, er Billy Butcher leder af The Boys. Gennem sæson et og to får man historien om, hvorfor han generelt hader superhelte – og Homelander i særdeleshed. Han er ikke altid lige nem at holde af for de andre i gruppen, for han er et ægte asshole. Dog heldigvis med hjertet på rette sted, i hvert fald det meste af tiden. Og så er han ikke genert, når det gælder brugen af våben og smarte tricks til at få superheltene aflivet.

Hughie Campell    
Seriens mindst sandsynlige helt er den unge og lettere forfjamskede Hughie Campell, der i seriens begyndelse oplever at se sin kæreste blive pulveriseret i en sky af blod, da en af superheltene løber direkte igennem hende. En voldsom oplevelse, der giver ham modet og viljen til at kæmpe mod superheltene. Og så er der også lige det med, at han bliver forelsket i netop en af superheltene, hvilket ikke uden problemer viser sig af være ganske gengældt.

Starlight
Ovenstående bringer os til superhelten Starlight, der på grund af sin romance med Hughie skifter side og hjælper The Boys med at bekæmpe Homelander og de andre superskurke. Med sine superkræfter i form af evnen til sende elektriske chokbølger mod sine modstandere er hun en stor hjælp for The Boys, der lige som hende er skeptiske over for superheltenes kamp for at opnå total magt.

Mothers Milk
Denne klippe af en bomstærk og loyal mand er Billy Buthers bedste ven og mest trofaste makker. Splittet mellem ønsket om at være en stille og rolig familiefar og kæmpe den livsfarlige men vigtige kamp mod superheltene, vælger han heldigvis oftest det sidste. Her bruger han sin intelligens og kamptræning til at nedkæmpe de onde kræfter, der også truer hans egen familie.   

null
Glæd dig til sæson 3
The Boys har yderligere et par slagkraftige, sjove og livsfarlige medlemmer, som du kan glæde dig til at møde, hvis ikke du allerede har set de første to sæsoner på Prime Video. Sæson 3 har premiere 3. juni, hvor det gennemgående tema for sæsonen er magt. For hvad sker der, når ondsindede superhelte får total magt, og hvem skal stoppe dem? Og hvordan? Og kan The Boys holde sammen på tropperne, når deres egne interesser går imod målet om at udslette alle superhelte?

Du kan med andre ord roligt glæde dig til den nye sæson, og nye seere kan allerede nu kaste sig de to første sæsoner, der ligger klar på Prime Video.

Rigtig god fornøjelse!