ANNONCE:

Lørdag den 9. maj er der mulighed for en kæmpe oplevelse for alverdens pokerfans – også de danske!

Nogle af verdens allerstørste stjerner kommer nemlig – virtuelt - til at stå over for hinanden i den velgørende pokerturnering Stars CALL for Action - Powered by PokerStars. Her er målet at indsamle så mange penge som muligt for at hjælpe mennesker verden over igennem disse svære corona-tider.

Til bords med kendisser - LIVE

Det vil foregå live på streaming-tjenesten TWITCH - se med her. Her vil internationale stjerner som skuespilleren Jack Black og fodboldspilleren Neymar sætte sig ved det virtuelle pokerbord, og pokerfans verden over vil kunne følge spillet, morskaben og følelserne LIVE.

Alt sammen i en god sags tjeneste!

Der er en garanteret præmiepulje på 1 million amerikanske dollars, og de bedste spillere får lov til at donere en portion af præmiepengene til et velgørende formål efter eget valg. Og så får man selvfølgelig retten til at prale over den vilde præstation.

Udover Jack Black og Neymar kan du også se:

- Hank Azaria, skuespiller

- Amy Schumer, skuespiller

- David Schwimmer, skuespiller

- JK Simmons, skuespiller

- Michael Cera, skuespiller

- Don Cheadle, skuespiller

- Dele Alli, fodboldspiller

- Gabriel Jesus, fodboldspiller

- Og mange flere stjerner!

Du kan se turneringen lørdag kl. 20:00 lige her!

Stars CALL for Action - Powered by PokerStars handler ikke bare om at se deltagerne spille poker og klikke på knapper. Det handler også om, at verden står sammen for et godt formål og får en uforglemmelig oplevelse sammen – virtuelt.

18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Rofus.nu. Stopspillet: 70222825

 

 

Ekstra modstand

For at give verdensstjernerne lidt ekstra modstand – og for at give en mindeværdig oplevelse til PokerStars’ brugere – har PokerStars udvalgt spillere til at deltage i turneringen.

De danske pokerfans får mulighed for at se med derhjemme, og du vil kunne donere til den gode sag gennem streamingen på TWITCH. Her vil du også få mulighed for at vinde fede præmier!

Spil mod en verdensstjerne

Det samlede antal spillere vil i første omgang blive opdelt, så stjernerne og ’almindelige’ spillere mødes indbyrdes.

Det bliver et almindeligt turneringsformat; No Limit Hold’em. Der er desuden et gratis ’rebuy’. Så hvis uheldet er ude, får spillerne en chance til.

Om Stars CALL for Action - Powered by PokerStars

Velgørenhed er temaet for Stars CALL for Action - Powered by PokerStars. Du får en unik mulighed for at se en helt speciel begivenhed. Især i lyset af coronakrisen.

Stars CALL for Action - Powered by PokerStars starter kl. 20:00 lørdag og varer fire timer.

Vinderne får mulighed for at donere til en et velgørende formål, som man selv vælger.

Minimum 50 % af dem samlede præmiepulje vil gå til velgørenhedsorganisationen Care International sammen med de donationer, som gives gennem TWITCH.

Den resterende del af præmiepuljen vil blive givet til det velgørende formål, som vinderne vælger.

Se turneringen her

 

PokerStars_Blog_Image_1200x1000_2 (1)[1].jpg

18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Rofus.nu. Stopspillet: 70222825

 

 

*Denne artikel er lavet i samarbejde med Pokerstars, der ejer alle rettigheder til pokerturneringen og samarbejdet med alle involverede eksterne parter. Ekstra Bladets redaktionelle afdelinger har ikke noget med turneringen at gøre.