ANNONCE:

Vild med reality? Her kan du streame helt gratis

På den gratis streamingtjeneste Pluto TV kan frit vælge mellem et stort udbud af actionfyldte og neglebidende krimiserier. Her kan du se, hvad du bl.a. kan vælge imellem.

Reality er blandt danskernes favoritunderholdning, hvorfor der netop nu er rigtige gode nyheder.

På Pluto TV kan du nemlig ganske gratis streame et kæmpe udvalg af det bedste reality on demand med masser af drama, sjov og underholdning. Og du skal hverken oprette en bruger eller registrere dig.

Under kategorien Reality finder du desuden et hav af kanaler, der viser afsnit af de allerbedste reality-serier døgnet rundt. Og alt sammen er som nævnt ganske gratis.

Her kan du se nogle af de reality-serier, hvad der venter dig på Pluto TV.

Paradise
I det nye Paradise er et nyt kuld deltagere klar til deres livs eventyr. Og selv om spillereglerne er lavet om, handler Paradise stadig om troskab, udfordringer, venskaber, underholdning, fest og masser af sjov. Og på Pluto TV har serien som de øvrige herunder sin helt egen kanal, hvor du kan se afsnit efter afsnit ganske gratis. Du kan naturligvis også se afsnit og sæsoner on demand.

Foto: Pluto TV/Viaplay GroupFoto: Pluto TV/Viaplay Group  

Paradise Hotel
Der er altid gang i den på Paradise Hotel, hvor der bliver lavet aftaler og svoret troskab på kryds og tværs. Men hvem kan man egentlig stole på, når man er omgivet af fristelser? Det finder du af på Pluto TV, hvor der er gratis adgang til hotellet.

Hos Pluto TV finder du både Paradise og Paradise Hotel.

Familien fra Bryggen
Der er altid masser af attitude, kærlighed og drama fra hverdagen med Familien fra Bryggen. Med Linse i spidsen kan du på kanalen og on demand følge med i livet med familie og venner i både medgang og modgang. Og det er som bekendt aldrig kedeligt.

Foto: Pluto TV/Viaplay GroupFoto: Pluto TV/Viaplay Group  

Love Island UK
I den britiske udgave af Love Island følger vi glamourøse singler på jagt efter kærligheden, mens de konkurrerer mod hinanden. Men det er seerne, der bestemmer, hvem der skal blive, og hvem der skal sendes hjem. Gå derfor ikke glip af masser af drama og intriger on demand eller på programmets helt egen kanal.

Hvis du også elsker Love Island, kan du se det hos Pluto TV.

Jersey Shore Family Vacation
De medvirkende i Jersey Shore svor på, at de altid ville holde ferie sammen. Nu fem år, fem børn, tre ægteskaber og hvem ved, hvor mange GTL-omgange senere, er slænget samlet igen og på ferie i det lækre hus i Miami Beach. Herfra kan det kun blive underholdende, dramatisk og sjovt, og du kan roligt glæde dig Jersey Shore-familiens vilde ferie.

Foto: Pluto TV/Viaplay GroupFoto: Pluto TV/Viaplay Group  

The Hills
En ting er at være ung og smuk i Laguna Beach, en anden ting er at være ung og smuk i en by, der er besat af selvsamme. Og det netop, hvad de unge og smukke mennesker er oppe i imod i denne spin-off serie af netop Laguna Beach, der foregår i hektiske Los Angeles. Der er naturligvis masser af intriger, kærlighed og problemer, som deltagerne skal finde vej i under jagten på det gode liv.

Se The Hills hos Pluto TV.

Ex on the Beach UK
Mange kender nok allerede opskriften på dette ikoniske reality-program: Én strand og otte lækre singler, der alle søger efter lidt ny romantik. Alt er da også fantastisk og stemningen er helt i top. Lige indtil deres ekskærester dukker op på stranden en efter en.

Foto: Pluto TV/Viaplay GroupFoto: Pluto TV/Viaplay Group  

Linse på Tur sæson 2
Linse er igen på tur i Danmark, hvor hun i hvert afsnit møder en stor dansk personlighed. Med sin ligefremme facon bliver hun og gæsten klogere på hinanden, og der bliver både plads til overraskelser, høje grin og svære samtaler undervejs.

 

Husk, du kan streame alle disse programmer samt mange, mange flere ganske gratis på Pluto TV.