ANNONCE:

Her kan du streame masser af gratis krimiserier

På den gratis streamingtjeneste Pluto TV kan frit vælge mellem et stort udbud af actionfyldte og neglebidende krimiserier. Her kan du se, hvad du bl.a. kan vælge imellem.

Krimiserier og true crime er blandt danskernes absolutte favoritunderholdning, og heldigvis kan du nu se timevis af spændende krimiserier ganske gratis.

Med Pluto TV koster det nemlig ingenting at streame alt fra krimiserier over reality til andre film og serier. Du skal ikke engang registrere dig eller oprettes som bruger. Det er ganske enkelt 100 procent gratis - på Pluto TV er det ikke kriminelt at streame gratis.

Og når det kommer til netop krimiserier, er der masser af fede titler at vælge imellem. Se bare her:

NCIS
I serien NCIS, der står for Naval Criminal Investigative Service, følger vi specialagent Leroy Jethro Gibbs og hans særlige hold af dygtige efterforskere, der arbejder sammen for at opklare komplicerede og uhyggelige sager. Og selv om det er blodig alvor, er jargonen mellem efterforskerne altid fyldt med humor, når de forsøger at opklare sagerne.

Foto: Pluto TV/Viaplay GroupFoto: Pluto TV/Viaplay Group  

48 Hours

I 48 Hours tages seerne med bag om de mest udspekulerede og fascinerende mordgåder. Her følger man nemlig både efterforskerne og de anklagede samt gennemgår beviserne i denne true crime-dokumentarserie med sager om besættelse, hævn og passion, der ender med mord.

Se det legendariske program hos Pluto TV - helt gratis!

Walker Texas Ranger
Chuck Norris spiller den legendariske og ukuelige Walker i denne serie, der har opnået legende status over hele verden. I serien følger vi netop Walker, en elitebetjent, der har til opgave at udrydde vold og kriminalitet i Texas. Han er altid følsom over for ofrene men effektiv, når det gælder om at sætte forbryderne ud af spillet.

Foto: Pluto TV/Viaplay GroupFoto: Pluto TV/Viaplay Group  

Forensic Files
Kan man slippe af sted med mord? Ja, men den "perfekte forbrydelse" findes ikke. Find ud af hvorfor i serien Forensic Files, hvor virkelighedens efterforskere sætter spor og beviser sammen for at opklare de mest udspekulerede og uhyggelige forbrydelser.

The FBI Files
The FBI Files er produceret i tæt samarbejde med det rigtige FBI (Federal Bureau of Investigation). Gennem dramatiske rekonstruktioner og interviews med agenter og efterforskere er man som seer derfor vidne til nogle af FBI's mest berømte efterforskninger, hvor virkeligheden nogle gange overstiger fantasien i gru og ondskab.

Du kan se både Forensic Files og The FBI Files ganske gratis hos Pluto TV.

True Nordic Crime
Det er bestemt ikke kun i USA, at forbryderne går hårdt til den. I denne serie med udgangspunkt i nordiske true crime-sager, kommer vi helt tæt på 16 unikke sager, der drejer sig om alt fra smugling over væbnet røveri til bestialske mordgåder.

Se True Nordic Crime hos Pluto TV.

Pacific Blue
Der er masser af action og eventyr, når betjentene fra Santa Monica Bike Patrol samarbejder for at holde deres idylliske paradis fri for kriminalitet. Her er der både mordgåder, røverier og opfindsomme kriminelle at holde styr på for de tohjulede patruljer i denne underholdende og spændende politiserie.

Foto: Pluto TV/Viaplay GroupFoto: Pluto TV/Viaplay Group

 

Husk, du kan streame alle disse titler samt hundredvis af andre serier og film ganske gratis på Pluto Tv, lige når det passer dig.