ANNONCE:

Din guide til gratis streaming i de mørke måneder

De kolde og mørke måneder er over os, og det er godt nyt for film- og serieelskere! Det betyder atter indendørs hygge med varm chokolade, lange uldsokker og streaming-maraton. Streaming, du kan få ganske gratis på Pluto TV.

Streaming-sæsonen har meldt sin ankomst. Endelig kan vi igen synke dybt ned i sofaen, lade dynen omslutte os og bingewatche serier og film i timevis – uden dårlig samvittighed vel at mærke. Når det kommer til streaming, er mulighederne dog lige så mange, som antallet af episoder af realityprogrammet Luksusfælden.

Mens viften af streamingtjenester er bred, er kun ganske få gratis. På Pluto TV, der er et af de nyeste skud på stammen inden for streamingtjenester, kan du derimod finde over 1000 film og tv-programmer – ganske gratis.

Hvordan det fungerer, tager vi et nærmere kig på i denne artikel samt i videoen nedenfor:

 

Flow – kvit og frit
Gratis streaming? Du læste rigtigt – den er god nok. Pluto TV er i sin helhed gratis, og det betyder, at du hverken behøver at registrere dig som bruger eller betale noget for at få adgang til et bredt udvalg af indhold.

Streamingtjenesten tilbyder live tv-kanaler inden for både film, tv-serier og sport. Man kan sige, at Pluto TV er ligesom den tv-pakke, vi kender fra dengang far var barn – bare gratis.

At finde rundt på Pluto TV er så let som en, to, tre.

Læn dig tilbage og slap af med Pluto TV.

1: Live TV
Din streamingoplevelse starter i Live TV-sektionen. Live TV kører, som navnet antyder, samtlige 24 timer i døgnet. Uanset om du er morgenmenneske, natugle eller bare hungrer efter underholdning ovenpå din ugentlige aftenundervisning i italiensk, er der noget for dig på Live TV hele døgnet rundt.

I live-sektionen kan du frit vælge mellem en række kategorier, og du finder alt fra underholdning til true crime og meget mere. Under hver kategori findes Live TV-kanalerne, hvor nogle af kanalerne endda er dedikerede til populære programmer så som Familien fra Bryggen eller South Park.

For mange er også næsten lige så svært at vælge en film eller serie, som det er at overholde sit nytårsforsæt. Hvis du er en af dem, er du altså ikke alene! Med Live TV får du heldigvis øjeblikkelig adgang til en udvalgt kanal, der afspilles automatisk. På den måde undgår du at have spildt din tid og kommer hurtigt i gang med at se dine yndlingsprogrammer. Smart, ikke sandt?

Her kan du tilgå mere end 150 Live TV-kanaler.

2: On Demand
Passer ovenstående beskrivelse ikke på dig, og sidder du nærmere trofast klistret til skærmen, når realitygenren får et nyt program, skal du hoppe over på On Demand.

I denne sektion kan du hurtigt og nemt vælge, hvad du skal se ved at bruge kategorierne. Her kan finde netop dét, du er i humør til – hvad end det er eksempelvis reality, sport eller madprogrammer.

On Demand minder om de traditionelle streamingtjenester, hvor du blot klikker på det, du ønsker at se. Herefter afspiller det ønskede indhold med det samme. Modsat Live TV kan du både pause og spole frem eller tilbage, når du ser indhold på On Demand. Så er der altså både tid til toiletbesøg og genopfyldning af popcornskålen.

Vil du vide mere om indholdet på On Demand, kan du klikke her.

3: Søg
Søgefunktionen er perfekt til dig, der ved præcis, hvad du vil have. Dig, der har set alle 11 sæsoner af Robinson Ekspeditionen mere end en gang.

Med søgefunktionen er der aldrig langt til dit yndlingsprogram. Gå direkte til søg-knappen, skriv titlen på det program eller film, du ønsker at se og få de bedste muligheder for at se dit yndlingsprogram. Nemmere bliver det ikke!

Når du søger, vil Pluto TV vise indhold fra både Live TV og On Demand – valget er dit. I nogle tilfælde vil Pluto TV anbefale noget lignende, hvis tjenesten ikke tilbyder det indhold, du søger efter. Hvem ved, måske du finder eller genfinder kærligheden til et af de foreslåede programmer?

Leder du efter noget bestemt indhold? Gå direkte til søgefunktionen her.