ANNONCE:

En stor nyhed har ramt alle Star Wars-fans i Danmark – store som små. Nu er kult-fortællingerne blevet en del af appen Pickatale, som giver dig mulighed for at introducere dine børn til det vilde Star Wars-univers på lærerig facon.

Udover de spændende historier kan dit barn nemlig samtidig få vækket sin lyst til at dykke ned i bøgernes forundelige verden.

- "Star Wars-universet er en velkommen tilføjelse til vores allerede veludstyrede bibliotek med interaktive læsbare lydbøger, der giver børn læring og underholdning på én gang", siger general manager for Pickatale, Espen Visksjer, og uddyber:

- Vi ved, at hvis børn læser bare et par minutter hver dag, har det positiv effekt også på de andre skolefag. Derfor er det vigtigt med indhold, der giver læseglæde, og det vil Star Wars give videre til mange børn.

Begynd at læse i dag! Prøv gratis, ingen bindingsperiode!

De eneste i Danmark
Pickatale bliver den eneste tjeneste i Danmark, som tilbyder Star Wars-bøgerne på dansk. Det er en del af en større aftale, som Pickatale har indgået med Disney, som bringer både Star Wars og Marvels superhelte til Pickatale. Så har hele familien deres favoritter samlet ét sted.

Nu er den anden Star Wars-trilogi også tilgængelig med bøgerne “Den skjulte trussel”, “Klonernes angreb” og “Sith-fyrsternes hævn”. Den første trilogi blev lanceret den 4. maj, som er international Star Wars-dag - og responsen har været enorm!

- Med tiden vil der komme over 50 bøger i appen, og for mange af disse bøger vil det være første gang, de kommer på dansk, norsk og svensk. Noget, de er glade for hos Pickatale. Det fortæller Content Manager, James Tavendale

- Nu kan vi som de første tilbyde vores læsere en digital adgang til Star Wars-universet. Selvom nogle af bøgerne er oversat til dansk før, taler vi nu om helt nye versioner med fantastiske og spændende illustrationer, og ikke mindst i digital form. Det er stort for os, fortæller han.null
I Pickatale kan børn lære ved at lytte, læse og klikke i historierne. Foto: Pickatale

Historier til alle aldre
Det er ikke uden grund, at Star Wars har tusinder af dedikerede fans over hele verden, og at filmene har betaget og begejstret flere generationer. De episke historier er tidløse og engagerende – med hjerte og sjæl.

Selvom handlingen finder sted i en fjern galakse, kan alle forholde sig til handlingen – også børn. Med Pickatale kan du vælge at læse bøgerne eller få dem læst højt. Ordene i læse- og lytteappen bliver endda fremhævet efterhånden, som teksten bliver læst op, så det er let at følge med.

- Det her er tidløse historier, der appellerer lige så meget til forældre som til børn i alle aldre. Handlingen engagerer både den 7-årige og bedstefar på 70, fordi de begge kan relatere sig til den. Mange forældre vil nok også gerne dele den kendte historie med deres børn, og med Pickatale kan man hygge sig med at læse sammen”, lyder det afsluttende fra James Tavendale.

Læs mere om, hvordan Pickatale - og Star Wars - kan hjælpe dit barn med at finde læselysten

null
I Pickatales app finder du bøger til enhver smag - og alle aldre. Foto: Pickatale