ANNONCE:

Star Wars underholder folk i alle aldre. Nu præsenterer Pickatale de episke historier som illustrerede børnebøger.

I 1977 blev den første Star Wars-film, "Et nyt håb", vist i biografer over hele verden. Filmen blev en kassesucces med en samlet omsætning på 775,4 millioner dollars i billetindtægter. Star Wars har en stor gruppe dedikerede fans, og i dag omfatter kultimperiet film, videospil, romaner og tegneserier.

Pickatales læse- og lytteapp tilbyder et stort bibliotek med læsbare lydbøger - og nu byder de også Star Wars velkommen til deres digitale verden.

- Star Wars er en velkommen tilføjelse til vores i forvejen store bibliotek med lydbøger, siger Espen Viskjer, daglig leder hos Pickatale, og uddyber:

- Hvis børn læser lidt hver dag, har det en positiv effekt på deres præstation i alle skolefag. Det er vigtigt med indhold, der giver læseglæde. Jeg tror Star Wars vil bidrage til at øge læseglæden.

Deltag i eventyret lige her

null
Der er timevis af underholdning med Star Wars i Pickatales læse- og lytteapp. Foto: Pickatale

Først i Danmark

Pickatale er de første i Danmark til at tilbyde Star Wars-bøgerne på dansk. Det sker som en del af en større aftale, som Pickatale har med Disney. Den betyder, at både Star Wars og også Marvels superhelte flytter ind i læse og lytte-appen - til glæde for børn og voksne.

Bøgerne i den første trilogi, "Et nyt håb", "Imperiet slår igen" og "Jedi-ridderen vender tilbage", blev lanceret den 4. maj, som også er international Star Wars-dag.

- Nu kan vi tilbyde vores læsere en digital adgang til den fantastiske Star Wars-verden. Nogle af bøgerne er oversat tidligere, men nu kan vores læsere nyde dem med flotte og spændende illustrationer og i digital form. Det er stort for os, siger James Tavendale, content manager hos Pickatale.

Find alle de spændende bøger fra Disney og Marvel på Pickatale

Fængsler både børn og voksne

Star Wars har dedikerede fans over hele verden. Selv om handlingen finder sted i en galakse langt, langt væk, kan alle relatere sig til den - uanset alder.

Med Pickatale kan du eller dit barn vælge at læse bøgerne eller at få dem læst højt. Ordene i læse- og lytteappen fremhæves, mens teksten læses, så det er let for børnene at følge med i historien.

- Det er tidløse historier, som fængsler både børn og voksne, fordi alle kan forholde sig til historierne. Med Pickatale kan man også hygge sig derhjemme med at læse sammen, afslutter James Tavendale.

Pickatale kommer inden for den næste tid til at præsentere over 50 bøger i appen. Og mange af dem ikke har aldrig været tilgængelige på svensk, norsk og dansk før. Så der er noget at glæde sig til.


Alle børnenes favoritter er samlet ét sted - i Pickatale. Læs mere her