ANNONCE:

Ny smartphone: En topmodel til en lav pris

OnePlus lancerer nu deres seneste skud på smartphone-stammen, der har funktioner taget direkte fra topmodellerne – men til en langt lavere pris. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok. Læs her hvorfor.

OnePlus Nord 2 5G. Det er navnet på OnePlus’ spritnye model, der er arvtager til den ekstremt populære OnePlus Nord. Og OnePlus Nord 2 5G er, akkurat som sin forgænger, en smartphone, der samler alt, du kunne ønske dig – bare til den halve pris af de dyre telefoner.

Faktisk har den funktioner fra OnePlus’ topmodel, OnePlus 9-serien. Du får derfor en fantastisk telefon og luksus, alt sammen klemt ned i et stilrent, holdbart design. Kort sagt: En knivskarp telefon til en knivskarp pris.

Du kan nemlig få OnePlus Nord 2 5G fra kun 3299 kroner.

Kvaliteten i top
Når der hentes teknologi fra topmodellerne, er det selvfølgelig også ensbetydende med, at du får en smartphone af tårnhøj kvalitet.

Blandt de elementer der er hentet fra OnePlus’ topmodeller, er teknologien i batteriet. OnePlus Nord 2 5G har fået et kæmpestort 4500 mAh dobbeltbatteri, og oversat til almindeligt dansk betyder det, at du får en telefon, der holder strøm hele dagen.

Noget, der bliver endnu nemmere med den hurtigopladning, der også er hentet fra de store modeller. Du kan nemlig kan lade OnePlus Nord 2 5G fra 1-100% på 29 minutter – og få strøm nok til én hel dag på et kun 15 minutters opladning.

Du kan få OnePlus Nord 2 5G lige her fra kun 3299 kroner!

Det vigtige kamera
… har selvfølgelig også været i fokus. Og det gør det nemt for dig at stille skarpt, når du tager billeder. Også til kameraet er der nemlig lånt fra topmodellen OnePlus 9 Series.

I OnePlus Nord 2 5G får du derfor et kamera på vilde 50 megapixel, som desuden kommer med optisk billedstabilisering. Og der er også et stykke vild teknologi til at hjælpe dig. Du får nemlig mulighed for at tage endnu bedre billeder med assistance fra kunstig intelligens, og du får hjælp til at undgå slørede billeder.

Så hvor godt er kameraet i OnePlus Nord 2 5G? Faktisk så godt, at du vil kunne tage billeder i mørke helt ned til 1 lux – det, der svarer til ét stearinlys på en meters afstand.

De fleste selfies bliver naturligvis taget med front-kameraet, og heller ikke her går OnePlus på kompromis. Hele 32 megapixel kan front-kameraet prale af, så du kan roligt tage billeder, der er værdige til de sociale medier – og fik vi nævnt, at også gælder selfies, der er taget i mørke?

Man skulle ikke tro, man kan få så meget telefon for kun 3299 kroner. Men det kan du lige her.

null
Selv i mørke kan det fremragende kamera i OnePlus Nord 2 5G tage skarpe billeder. Foto: OnePlus

Lynhurtig til alt det andet vigtige
I dag bruger vi selvfølgelig vores smartphone til meget andet end at tage billeder. Hurtig respons ved spil, surfing og streaming er et must for enhver smartphone, og derfor er OnePlus Nord 2 5G selvfølgelig også helt i top på dette vigtige punkt.

Dimensity 1200-AI er navnet på den processor, der giver OnePlus Nord 2 5G sin hurtighed, der kan matche de allerdyreste telefoner på markedet.

Som om det ikke var nok, har OnePlus også her allieret sig med kunstig intelligens, der gør telefonen hurtigere, ligesom det hjælper både kameraet og skærmen.

Og apropos skærmen, så er den selvfølgeligt også lynhurtig og i topklasse - det er jo en OnePlus. OnePlus Nord 2 5G har mere specifikt fået en 90Hz AMOLED skærm på 6.43” med HDR10+. Det er en lidt nørdet måde at sige, at den er lynhurtig, knivskarp, og kan præstere de vildeste farver.

null
Lynhurtig og med en fantastisk skærm. Man bliver hurtigt glad for sin OnePlus Nord 2 5G. Foto: OnePlus

Skærmen får for øvrigt også hjælp af kunstig intelligens. Det gør farverne flottere og detaljerne skarpere, når du f.eks ser videoer på YouTube.

Du kan gætte dig til designet
Det er – selvfølgelig – også hamrende lækkert. Som det altid er på OnePlus’ telefoner.

OnePlus Nord 2 5G kommer i to lækre farver, og telefonen er lavet til at føles tyndere og rundere, så den ligger godt i hånden. Den er samtidig robust og modstandsdygtig overfor ridser, så du roligt kan have den liggende i lommen sammen med dine nøgler og andre spændende sager.

null
Den skarpe skærm og det fantastiske kamera er pakket smukt ind i Nord 2 5G's flotte design. Foto: OnePlus

Designet indkapsler samtidig visionen med OnePlus Nord 2 5G: En fantastisk telefon til en fantastisk pris. Det lyder nemlig næsten for godt til at være sandt, at prisen kun er på 3299 kroner.

Ekstra Bladets anmelder John G. Pedersen sagde følgende:
”OnePlus Nord 2 5G eliminerer behovet for egentlige topmodeller. Den er en vaskeægte flagship-killer.”

Du kan købe OnePlus Nord 2 5G lige her.

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med OnePlus.

OnePlus_LU_Reg_1L_CMYK_red.jpg 

Hvad er annoncørbetalt indhold?