ANNONCE:

Her er telefonen der gør din hverdag nemmere

Af Rasmus Barud Thomsen

Den spritnye OnePlus 12 er en banebrydende smartphone i et lækkert design, der udover at være markedets hurtigste også imponerer med lynhurtig opladning og forlænget batterilevetid. Og så kan telefonens banebrydende skærm tilmed betjenes i regnvejr og med våde fingre.

Det danske vejr er ikke altid mobilvejr. Eller sådan var det i hvert fald engang.

For de fleste danskere kender nok udfordringen med våde fingre eller dråber på skærmen, der gør det umuligt at betjene sin smartphone. Men den udfordring er blot en af flere, som den helt nye og innovative smartphone OnePlus 12 nu løser.

Takket være deres unikke Aqua Touch-funktion kan du nemlig trygt tage din smartphone frem i det omskiftelige danske vejr uden at miste kontrollen selv med våde fingre. 

Det betyder, at du ikke længere behøver søge ly for at sende en besked eller tage telefonen. 

Det samme gælder, når solen står skarpt. For mens andre smartphones skærme bliver tæt på umulige at se i direkte sollys, har OnePlus 12 også løst den udfordring med den nye 2K 120Hz ProXDR-skærm med LTPO-teknologi, HyperRendering og HyperTouch samt single-pixel kalibreringsteknologi. 

Artiklen fortsætter under billedet...
null
Tilsammen giver det nemlig OnePlus 12 den mest lysstærke skærm nogensinde set på en smartphone.

Kort sagt: OnePlus 12 giver dig markedets bedste skærm.

Så kom regn eller sol, OnePlus 12 klarer det hele. Med mere til.

Læs meget mere om OnePlus 12 her.

Lynhurtigt opladning
Noget af det mest afgørende ved en smartphone er, hvor hurtigt den lader op, og hvor længe batteriet holder. Og også her imponerer OnePlus 12 på begge parametre.

Takket være OnePlus 12’s lynhurtige opladningsteknologi får du nemlig strøm til en fuld dags brug på kun 26 minutter og 100 procents opladning på under en time via den trådløse oplader. Det er hurtigt, og du slipper for at konstant at skulle tænke på, hvor du kan lade næste gang.

Den skelsættende Battery Health Engine-teknologi, der er udviklet af OnePlus, sikrer ovenikøbet en længere batterilevetid end på andre sammenlignelige smartphones. Helt konkret kan batteriet kan tåle at blive tømt og fuldt opladet op til 1600 gange, før det begynder at miste levetid.

Artiklen fortsætter under billedet...
null
Det betyder, at du ikke behøver købe en ny smartphone de næste mange år, hvilket er godt for både din pengepung og for miljøet. 

Og fordi telefonen netop er bygget til at kunne holde i mange år, så garanterer OnePlus, at alle softwareopdateringer til og med 2028 vil være fuldt kompatible med OnePlus 12.

Den hurtigste telefon på markedet
Med masser af strøm på telefonen er vejen banet for at give den gas med streaming og gaming – og det kan du roligt gøre med OnePlus 12, der også på den front giver sine konkurrenter baghjul. 

For mens nogle smartphones til stor frustration hakker og lagger, så sker det ikke med OnePlus 12 uanset, hvor meget du har gang i på samme tid.

Den lynhurtige og kraftfulde Snapdragon® 8 Gen 3-processor understøttet af op til 16 GB LPDDR5X RAM med 512 GB UFS 4.0 ROM gør nemlig telefonen til den pt. hurtigste på markedet. 

Vi gentager det lige: Markedets pt. hurtigste smartphone.

Nysgerrig? Læs mere on OnePlus 12 her.

Knivskarpt kamera
Også på kamerasiden ligger OnePlus 12 forrest i feltet med sit 4. generation Hasselblad-kamera, der kombinerer professionel kamera-hardware med avancerede billedbehandlingsalgoritmer. 

Og kort sagt gør et rigtig godt kamera det nemmere at tage rigtig gode billeder. 

Artiklen fortsætter under billedet...
null
Med et 50 MP vidvinkelkamera, branchens første Sony LYT-808-sensor, et perspektivskiftende 3x periskopkamera og opgraderet Master Mode samt den nyeste HDR-algoritme, leverer OnePlus 12’s kamera netop knivskarpe billeder og video i højeste kvalitet – også når det regner, hvor kameraet stadig nemt kan betjenes.

Læs mere om markedets nok bedste smartphone lige her.