ANNONCE:

Har din telefon RAM nok til fremtiden?

Ønsker du en effektiv og hurtig telefon, der også virker upåklageligt de kommende år, så er RAM det væsentligste parameter at holde øje med. Og her kommer du ikke uden om den nye OnePlus Nord 3 5G med hele 16GB RAM.

Du kender det sikkert godt. Du har flere apps i gang på samme tid, og pludseligt har du brug for at skifte fra eksempelvis Instagram til maps. Men så er det som om, verden går i stå. I hvert fald for telefonen.

Årsagen er, at de mange apps kræver stadig mere RAM - et udtryk for den arbejdshukommelse eksempelvis en smartphone har. Og netop derfor er mængden af RAM er afgørende for, hvor hurtig og effektiv din telefonen er.

Derfor introducerer OnePlus nu deres nyeste og kraftigste smartphone i form af OnePlus Nord 3 5G, der har hele 16GB RAM.

Det er langt mere RAM end, hvad de fleste andre telefoner har i dag, og i forhold til, at telefoner fra OnePlus prismæssigt ligger pænt under de dyreste mærker, får du rigtig meget RAM for pengene.

Holder telefon hurtig
Faktisk kan du med OnePlus Nord 3 5G holde hele 44 apps i gang på samme tid. Det er smart nu, men det er især smart, når man kigger lidt ud i fremtiden.

De mange apps behov for RAM stiger nemlig hele tiden. og når din telefon efter et år eller to begynder at virke langsom, er det bl.a. fordi, den ikke længere kan følge med. Særligt når man har flere apps åben på samme tid, hvilket de fleste har.

null  

Vil du være sikker på, at din telefon også er hurtig som en racerbil, når der er gået et par år, kan du derfor med fordel købe OnePlus Nord 3 5G og samtidigt spare mange penge sammenlignet med, hvad en lignende telefon fra andre mærker koster.

Det er smart for din pengepung, og det er smart for miljøet, at telefoner kan holde længere.

Du kan finde OnePlus Nord 3 5G til kun kr. 3999 her.

Flere fede fordele
Med OnePlus Nord 3 5G får du ikke bare masser af RAM, men også en af markedets mest banebrydende telefoner med masser af fede features og et smukt design.

Eksempelvis kan telefon klare omkring 1.600 lynhurtige opladninger før den begynder at tabe strøm, hvilket er dobbelt så mange opladninger som stort set alle andre telefoner.

Konkret betyder det det, at batteriet lader hurtigt op og holder på strømmen i ca. fire år.

Hvad med kameraet?
også når det kommer til billeder og video kan du forvente en oplevelse i topklasse.

Her er den vigtigste kamerasensor i telefonen Sony IMX890 med den samme 50 megapixel-sensor, der blev brugt i den forrige flagskibstelefon, OnePlus 11 5G.

OnePlus Nord 3 5G er også udstyret med den samme optiske billedstabiliseringsteknologi som den populære forgænger, der sikrer dig knivskarpe billeder.

null  

OnePlus Nord 3 5G lanceres desuden med OxygenOS 13.1, den seneste version af OnePlus' styresystem, som giver en 40 procent reduktion i strømforbruget for apps og 15 procent hurtigere installation af apps sammenlignet med OxygenOS 12.

God værdi
Kort sagt får du altså virkeligt meget kvalitet for pengene med en telefon, der uden problemer kan måle sig med de bedste på markedet.

Og takket være de 16 GB RAM vil OnePlus Nord 3 5G blive ved med at holde sig på toppen – også når der er gået nogle år. Det er vel ikke for meget forlangt, når man køber en ny telefon.

I hvert fald ikke med OnePlus Nord 3 5G.

Du kan købe den fra kun kr. 3999 lige her.