ANNONCE:

Denne smartphone dækker alle behov – uden at koste en formue

Er du på udkig efter en god smartphone, men gider du ikke betale mange tusinde kroner for den? Så kan du stoppe din søgen nu, for med OnePlus Nord CE 5G får du al den telefon, du har brug for – og mere til – for en utrolig skarp pris.

Den perfekte telefon skal have et godt kamera. Og en god skærm. Den skal også være hurtig. Og så skal batteriet selvfølgelig kunne holde til, at du bruger den i løbet af dagen.

Den opskrift vil ofte betyde, at du skal betale tusindvis af kroner for at få en mobil, der dækker alle dine behov.

Sådan er det dog ikke med den nye OnePlus Nord CE 5G. Den kan du lige nu få for 2499 kroner – og du får rigtig meget smartphone for pengene.

Samme høje kvalitet
Du kender måske allerede til OnePlus’ Nord-serie, og den nye OnePlus Nord CE 5G er ligesom resten af serien propfyldt med den bedste teknologi og høj kvalitet.

En kvalitet, de hos OnePlus også er stolte af. Målet har været at gøre OnePlus Nord CE 5G til indbegrebet af en hverdagstelefon, hvor du ikke behøver gå på kompromis – hellere ikke med prisen. Det udtaler Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus

- OnePlus Nord CE 5G er det næste trin i vores ambition om at dele den bedste teknologi med verden. Vores Never Settle-tilgang motiverer os til at skabe en endnu bedre oplevelse end den, man kan forvente til prisen. Nord CE er den nyeste tilføjelse til vores OnePlus Nord-produktlinje, der leverer en imponerende hverdagsoplevelse – uden at miste den OnePlus-kvalitet, vi er kendt for, ” siger grundlæggeren.

null
'Never Settle' betyder 'Aldrig Nøjes'. Og det kan roligt siges, at du ikke går på kompromis med en Nord CE 5G. Foto: OnePlus

Priserne starter fra beskedne 2499 kroner, og du kan få lige den version af OnePlus Nord CE 5G, der passer til dine hverdagsbehov lige her

Scorer højt på det, der er vigtigt
Den høje kvalitet gælder selvfølgelig også skærmen, der er på 6,44 tommer med et 90 Hertz display. Sagt på godt dansk betyder det en dejlig stor og knivskarp skærm, der giver en god oplevelse både når du spiller og streamer – og selvfølgelig også ved almindelig brug.

Når de sociale medier skal fyldes med fede billeder fra hverdag og ferier, leverer OnePlus Nord CE 5G også. Du får nemlig et triple-kamera med ultra-vidvinkelobjektiv på hele 64 megapixel, så alle motiver står knivskarpt. Til de vigtige selfies får du på fronten et 16 megapixel kamera, så du ser godt ud på samtlige billeder.

Og bruger du telefonen som fotoalbum, er der masser af plads. Selv i den ’lille’ version med 128 gigabyte kan du gemme tusindvis af dine lækre billeder, mens den store med 256 gigabyte hukommelse selvsagt har plads til dobbelt så mange.

Derudover kommer OnePlus Nord CE 5G også med noget, der efterhånden er lidt af en sjældenhed: et 3,5 mm jackstik. Så uanset om du et til bluetooth eller høretelefoner med ledning, er Nord CE 5G klar, når du vil høre musik eller streame.

null
Både kamera og skærm er i topklasse. Foto: OnePlus

Hurtig og kraftig i lækkert design
Hvis du virkelig skal have glæde af din smartphone, nytter det selvfølgelig ikke noget, at det er en langsom en af slagsen. Heldigvis er OnePlus Nord CE 5G også lynhurtig, og ligesom med mængden af hukommelse kan du vælge lige nøjagtig den version, der passer dig bedst.

Du kan nemlig få OnePlus Nord CE 5G med både 6 GB, 8GB og 12 GB RAM. Kort sagt: Hurtig, hurtigere, hurtigst. Og altid klar til alverdens prøvelser i alt fra streaming til gaming. Alt sammen med OnePlus’ styresystem, OxygenOS 11, der OnePlus’ hurtigste og mest responsive software nogensinde.

En smartphone er naturligvis heller ikke meget værd, hvis den er løbet tør for strøm. Det er der dog ganske lange udsigter til med OnePlus Nord CE 5G, der snildt klarer en hel dag. Og når batteriet til sidst bliver tømt, kan du lynhurtigt lade telefonen op med den 30 watts lader, der følger med. Den gør dig i stand til at lade telefonen op til 70% på kun en halv time.

null
Det lækre design kan udover den flotte Blue Void-farve også fås i sort og Silver Ray. Foto: OnePlus

Så kan du med ro i sindet bruge OnePlus Nord CE 5G’s lækre kamera og fremragende skærm på livet løs. Dagen lang.

Man skulle ikke tro, at alt dette kunne pakkes småt ind, men det er faktisk tilfældet. OnePlus Nord CE 5G har en tykkelse på minimale 7.9 mm og en kampvægt på blot 170 gram. Og som du kan se på billederne, er den lidt af en skønhed.

Få selv fornøjelsen af OnePlus Nord CE 5G. Køb den til priser fra 2499 kroner

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med OnePlus.

OnePlus_LU_Reg_1L_CMYK_red.jpg 

Hvad er annoncørbetalt indhold?