ANNONCE:

Se kortet: Så mange ladestandere har OK i Danmark

Det har aldrig været nemmere eller hurtigere at lade elbilen op på farten, end det er nu. Hos OK har de hele 531 offentlige ladepunkter over hele landet, og der kommer løbende flere til.


Antallet af offentligt tilgængelige ladepunkter eksploderer i disse år.

Det ser man ikke mindst hos OK, der nu har 531 ladepunkter fordelt over hele landet. Og inden udgangen af 2025 forventer OK at nå hele 3.000 offentlige ladepunkter.

Ifølge Thor Folmann Krarup, der er E-mobilitetschef hos OK, er den store stigning af ladepunkter og ladestandere en rigtig god nyhed for elbilsejere.

- Vi har arbejdet virkelig hårdt på at udvide vores ladenetværk de seneste tre år, og vi har mange planlagte lokationer, der skal gøre det endnu nemmere at være elbilsejer, siger han.

Særligt stigningen af lynladere betyder, at man nemt og hurtigt kan komme videre.

Og ordet nemt er sammen med brugervenlighed kodeord for, om folk vælger elbil til, fortæller Thor Folmann Krarup.

Se alle OK’s ladepunkter her:

På kortet over OK's ladepunkter markerer de gule prikker AC-ladepunkter, blå er hurtigladere mens de røde markerer lynladere. Foto: OKPå kortet over OK's ladepunkter markerer de gule prikker AC-ladepunkter, blå er hurtigladere mens de røde markerer lynladere. Foto: OK

Fokus på brugervenlighed
Den sidste del har han selv erfaring med via sit arbejde hos OK. Her har de nemlig stort fokus på netop brugervenlighed.

Det dækker ifølge Thor Folmann Krarup over alt fra, at man hos OK flere steder skilter med prisen på strøm på samme måde som med benzinpriserne til, at man via OK’s app kan betale for opladninger uden at skulle oprette en bruger først.

- Det skal være nemt og overskueligt at være elbilsejer. Og det hjælper både flere ladepunkter og smarte digitale løsninger på, siger han.

Brug den smarte OK app
Uanset, hvilken type elbil du har, kan du med den smarte app fra OK derfor nemt betale for opladningen med enten Mobilepay, Dankort eller Apple Pay – og det behøver du i øvrigt ikke oprette en bruger for.

Derudover kan du i realtid se ledighed, driftsstatus og hastighed på alle OK’s ladestandere. På den måde kører du aldrig forgæves, og du kan bruge appens kort til at finde ledige ladestandere og se, om der er hurtig- og lynladere til rådighed.

Har du en ladeboks fra OK derhjemme, kan du tilmed følge dit kWh forbrug på alle hjemmeladninger samt holde øje med elprisen time for time og planlægge dine opladninger, så du lader, når strømmen er billigst.

Du behøver ikke oprette en bruger for at få overblikket af ladepunkterne i OK's app, og med appen kan du selvfølgelig altid følge dit ladeforbrug samt se priser på strøm på alle OK’s ladestandere over hele landet.

Læs mere om OK’s smarte app her.