ANNONCE:

Så nemt er det at få en ladeboks derhjemme

Af Rasmus Barud Thomsen

Det har aldrig været nemmere at få installeret en ladeboks til din elbil eller plug-in hybridbil derhjemme. Faktisk behøver du ikke løfte meget andet end en finger, når du vælger en ladeboks fra OK.

Mens antallet af elbiler på de danske veje er eksploderet de seneste år, er behovet for ladeløsninger i hjemmet også fulgt med. Og med en ladeboks fra OK kan det næsten ikke blive nemmere.

Alt efter, hvad der passer dig bedst, kan du vælge mellem enten at leje eller eje din ladeboks fra OK, og du kan tilmed vælge at få strømmen leveret direkte af OK uden fordyrende mellemled.

Vælger du at leje boksen, koster det med en elaftale hos OK 995 kr. i oprettelsespris og derefter 199 kr. pr. måned i leje- og serviceaftale.

Køber du i stedet ladeboksen med en elaftale hos OK, er oprettelsesprisen 9995 kr. og derefter 79 kr. om måneden i serviceaftale.

null  

Uanset, hvilken løsning du vælger, så sørger OK’s autoristerede installatør for installationen af ladeboksen for dig, og de kører ikke før, det virker.

Konkret betyder det, at du blot behøver tage stilling til følgende:

Hvor skal ladeboksen sidde?
Inden installatøren kommer, skal du beslutte, hvor din ladeboks skal placeres. Vær opmærksom på, at det fastmonterede ladekabel er seks meter langt, så du skal beregne cirka fem meter fra ladestik på bilen til ladeboksen. Du skal også beslutte dig for, hvordan kablet skal trækkes til din eltavle, for eksempel om skal graves ned.

Hvornår skal den installeres?
Når du bestiller OK’s ladepakke, modtager du inden for fem hverdage en mail med spørgsmål til, hvor du gerne vil have ladeboksen sat op. Den besvarer du sammen med en beskrivelse samt billeder af stedet, hvor den skal sidde. Herefter bliver du inden for 14 dage kontaktet af installatøren, hvor I sammen finder en dato for installationen, der passer dig.

Selve installationen
Under installationen af din ladeboks skal du være hjemme. Det tager typisk nogle timer, hvor installatøren trækker kablet og installerer ladeboksen. Installationen bliver selvfølgelig testet for at sikre, at alt virker, som det skal. Installatøren giver også en oplæring i ladeboksens funktioner og guide til daglig brug.

Følg med via appen
Nu er du klar til at lade derhjemme, og med den smarte app fra OK kan du holde øje med elprisen time for time og planlægge dine opladninger, så du altid lader, når strømmen er billigst.

null  

På farten kan du via appen i realtid se ledighed, driftsstatus og hastighed på alle OK’s ladestandere. På den måde kører du aldrig forgæves, og du kan bruge appens kort til at finde ledige ladestandere og se, om der er hurtig- og lynladere til rådighed.

Priser på OK's ladestandere

- Normallader (3,7-22 kW): kr. 2,49 inkl. moms
- Hurtiglader (23-99 kW): kr. 2,99 inkl. moms
- Lynlader (+100 kW): kr. 3,99 inkl. moms
 

 

Meget nemmere bliver det ikke. Læs mere om OK’s ladebokse her.

Smarte løsninger med OK

Med en OK ladeboks er du sikret en optimal ladeløsning. OK tilbyder nemlig forskellige ladeløsninger, hvor du enten kan leje eller eje din egen ladeboks, og du kan tilmed købe strømmen direkte af OK. Det betyder, at du med OK får alt det, du skal bruge, for at været bedst muligt kørende i din elbil. 

Dyk ned i OK’s ladeløsninger her.

Med den smarte OK app kan du desuden følge dit kWh-forbrug på dine hjemmeladninger. Sidst men ikke mindst kan du holde øje med elprisen time for time og planlægge dine opladninger, så du lader, når strømmen er billigst. Smart, ikke?

Klik her for at læse mere om OK-appen.