ANNONCE:

Hvis du har fået en uventet udgift, og du er nødt til at få penge hurtigt for at kunne betale, men ikke kan eller har lyst til at benytte dig at dyre kviklån eller traditionelle banker… Ja, så kan en pantelåner være et godt alternativ.

Med pantelåner-konceptet er det nemlig muligt at få penge i hånden inden for få timer.

Hos PANTSAT.DK tilbyder de lån mod sikkerhed i værdigenstande. Det giver dig mulighed for at få et lån mod, at du stiller sikkerhed i eksempelvis ure, guld, designertasker, biler eller noget helt andet. Som udgangspunkt tager de imod de fleste genstande, der har en værdi over 2.000 kr.

Du kan ansøge online her og få et uforpligtende tilbud på hvad du kan låne for

Hvordan fungerer pantsætning?

Til sammenligning med den traditionelle gamle pantelåner, er PANTSAT.DK primært digital. Du kan derfor inden for få timer - og næsten altid indenfor 24 timer - få en vurdering af din genstand og et uforpligtende lånetilbud gennem deres online ansøgningsformular.

Hvis du syntes, at tilbuddet er attraktivt, accepterer du og laver en aftale om indlevering. Du tager så ned i en af PANTSAT.DK’s fysiske butikker i København eller Aarhus, hvor du underskriver en kontrakt og indleverer værdigenstanden til sikkerhed. Herefter bliver den opmagasineret i et af deres sikrede lagre. 

Pengene får du udbetalt med det samme - nogle gange skal ægtheden af genstanden dog først verificeres, eksempelvis med designertasker eller dyre ure, og så udbetales pengene kort tid efter.


null

Foto: iStockphoto.com - SutidaS

 

Et pantelån er super nemt at vedligeholde, og du kan altid forlænge din kontrakt ved at betale omkostningerne for en måned ekstra. Låner du penge fra PANTSAT.DK, kan du altid vælge at købe din værdigenstand tilbage på ethvert tidspunkt under din kontrakt, og du betaler kun for det antal dage, du har haft lånet.

Der er altså ingen bindingsperiode eller opsigelsesgebyr. Det skaber stor fleksibilitet for kunderne, og der er ingen skjulte gebyrer. 

Nedenfor har vi listet nogle fordele og ulemper ved at få et lån hos PANTSAT.DK

Fordele:

  • Det er let at få et lån: Fordi et pantelån udelukkende er baseret på den værdi, din genstand har, og ikke på dine indtægter, udgifter eller kredithistorie, kan alle få et lån hos PANTSAT.DK. Også selvom man står i RKI.
  • Man får pengene med det samme: Det er hurtigt og nemt at få et pantelån, oftest får man pengene i hånden med det samme.
  • Man betaler kun pr. dag: Du kan købe din genstand tilbage når som helst, du er ikke bundet i en vis periode, og du betaler kun for de dage, du har lånt pengene.
  • Du kan aldrig skylde penge: Hvis du ikke køber din genstand tilbage, kan du ikke komme til at skylde penge efterfølgende. Du bliver ikke gældsat.
  • Du kan låne store beløb: Fordi der er sikkerhed i værdigenstande, kan du oftest låne meget store beløb. Hos PANTSAT.DK kan man låne flere millioner kroner. 
  • Diskretion: Når man tager til PANTSAT.DK foregår det med fuld diskretion. De tilbyder at hente genstande hos kunder med særligt værdifulde genstande, eller lukke butikken ned, hvis man ønsker det. De opbevarer selvfølgelig også alle dine oplysninger sikkert og fortroligt.

Ulemper:

  • Man skal have en værdigenstand: For at kunne få et pantelån, kræver det, at man har en værdigenstand, man kan stille som sikkerhed for lånet.
  • Du kan miste din værdigenstand: Hvis du ikke forlænger kontrakten eller betaler pengene tilbage med renter, mister man sin værdigenstand.
  • Pantelåneren beholder genstanden: Fordi lånet er sikret i din værdigenstand, beholder pantelåneren genstanden, indtil lånet er fuldt tilbagebetalt. Undtagelsen er biler, som man kan beholde gennem en leasing-aftale.

Pant i bil: Leasing af din egen bil

Ligesom bankerne tager sikkerhed i din ejendom for at kunne tilbyde dig et lån, tager PANTSAT.DK sikkerhed i din bil. Du har dog stadig mulighed for at benytte dig af din bil. I praksis køber PANTSAT.DK bilen af dig, og du bliver herefter primær bruger af bilen. Du indgår en kontrakt, som løber det ønskede antal måneder, og når kontrakten er udløbet og tilbagebetalt, modtager du ejerskabet af bilen igen.

Et eksempel fra den virkelige verden

Hvis man kigger på trustpilot, vil man kunne se en del glade kunder. Et eksempel på en rigtig kunde er en kødimportør, der importerer kød fra udlandet, som han sælger videre i Danmark. Han skal betale for kødet, før han får pengene hjem fra salget i Danmark. Han har derfor en aftale med PANTSAT.DK om at lægge sit dyre ur og få en portion penge på kontoen. 

En anden kunde skulle bruge et indskud til en lejlighed, og lagde sit dyre Cartier smykke i pant. En anden skulle betale en tandlægeregning og pantsatte sit guld. 

Der er mange eksempler, og pantelån kan bruges til mange flere situationer, end man måske lige tror.

Vil du vide mere om konceptet og få et uforpligtende lånetilbud så klik her

Hvem er PANTSAT.DK?

PANTSAT.DK er den førende pantelåner i Danmark. Virksomheden blev grundlagt i 2018, fordi grundlæggerne kunne se, at der var et behov for et alternativ til det ekstremt dyre kviklånsmarked og bankernes langsomme processer for store lån og kassekreditter.

Derfor lancerede de PANTSAT.DK, som er en transparent og fleksibel løsning til korttidsfinansiering og muligheden for at låne penge i akutte situationer. 

Hos PANTSAT.DK kan man få lån mod sikkerhed i de værdigenstande, man indleverer. Som udgangspunkt kan man få et lån for halvdelen af den værdi, man indleverer - men det kan være mere, alt efter værdigenstanden.

Få en uforpligtende vurdering af din genstand og lånetilbud her