ANNONCE:

Tom på 62: Jeg troede, jeg skulle ryge til jeg døde

Det er aldrig for sent at holde op med at ryge. Det er 62-årige Tom Sørensen levende bevis på

Annonce

 

Reklame For Nicorette

Han var blot syv år, da han røg sin første cigaret. Som 14-årig røg han 10 smøger om dagen, og da han var 50 år, var han oppe på 40 cigaretter om dagen. I dag er Tom Sørensen fra Ringkøbing 62 år, og han har ikke røget en smøg i snart ti år. Da han var 52 år skulle det nemlig være slut efter næsten et helt liv med cigaretter og flere forgæves på forsøg på at kvitte tobakken.

 

” Da jeg fyldte 50 år, var tiden inde til at stoppe. Jeg prøvede flere gange at stoppe selv, men det virkede ikke og jeg vidste, at jeg havde brug for hjælp til at komme over min afhængighed. Så jeg startede med Nicorette inhalator 10 mg. Derefter skiftede jeg til Nicorette tyggegummi 4 mg. Til sidst brugte jeg Nicorette tyggegummi 2 mg og efter blot 3 måneder med Nicorette tyggegummi var jeg røgfri.”

Rygning var min værste fjende
Rygning er nemlig en svær vane at bryde uden hjælp, og for Tom Sørensen havde tobakken været en fast del hans liv, næsten så længe han kunne huske, og den dårlige vane var både blevet hans bedste ven og værste fjende. Til sidst fik han smerter i brystet og kunne næsten ikke gå uden at få åndenød.

Det var med andre ord tid til at lægge cigaretterne på hylden én gang for alle.

null

”Jeg har altid troet, at jeg skulle ryge, indtil den dag jeg døde af det, og at det ville være umuligt for mig at stoppe på grund af, at jeg startede så tidligt. Men at være her nu, røgfri i over ni, år er en ubeskrivelig glæde. Min selvtillid er klart blevet forbedret, og jeg er blevet utrolig glad for motion, og jeg ved nu, at løb og naturen er min sande ven, ikke cigaretterne” fortæller Tom Sørensen og uddyber:

”Det føles godt at vågne op om morgenen og ikke behøve række ud efter en cigaret. Jeg kan stadig få lyst til en cigaret, men så tager jeg en dyb indånding, og så er trangen væk,” slutter Tom Sørensen.

Tom Sørensen blev betalt af producenterne af Nicorette for den tid, der blev brugt til optagelse af denne video. For mere information se www.nicorette.dk DK/NI/19-1466a