ANNONCE:

Sådan håndterer du stress, når du holder op med at ryge

 

Reklame For Nicorette

Det er helt almindeligt for rygere at håndtere stress ved at tænde en cigaret. Når der er travlt på arbejdspladsen, når et problem ikke kan løses med det samme, eller når en situation føles som en belastning - så går du ud og ryger en cigaret og håber, at det beroliger dig.

Her er nogle råd til, hvordan du får succes med at håndtere din stress, når du holder op med at ryge.

# 1: Lev i nuet
Sommetider bliver vi overvældet af alt det, vi skal tage os af. Tag en dyb indånding, læg de ting til side, der kan vente, og koncentrer dig om det, du skal klare her og nu.

# 2: Afsæt tid til at gøre de ting, du holder af
Sæt helt bevidst tid af til at foretage dig noget, der gør dig glad. Det kan være at lytte til musik, se en film eller lege med hunden. Disse aktiviteter vil ikke alene aflede dig, men også gøre det nemmere for dig at håndtere stressede situationer, når de opstår.

# 3: Vær aktiv
Undersøgelser viser, at fysisk aktivitet øger de kemikalier i hjernen, der forbindes med velbefindende. Vælg en aktivitet, du virkelig synes om – én, der ikke bare føles som endnu et punkt på din huskeliste.

# 4: Få hjælp til at håndtere dine abstinenser
Nikotinabstinenser kan øge følelsen af stress og irritation. Vidste du, at du kan forøge dine chancer for at holde op med at ryge, hvis du udover din viljestyrke også bruger et nikotinprodukt?

Nikotinprodukter indeholder en lavere mængde nikotin end cigaretter, og nikotinen optages også i hjernen på en langsommere måde. Derfor er risikoen for at blive afhængig af nikotinprodukter lavere, end hvis du ryger cigaretter eller bruger andre tobaksprodukter.

# 5: Prøv at udvikle en "jeg kan godt"-holdning.
Hvis du bliver ved med at være positiv, kan det gøre en stor forskel, når du skal klare dine udfordringer. Det samme gælder, hvis du tror på, at du kan klare det. Dette kunne give dig en meget større chance for at holde dig fra cigaretterne, end hvis du fortæller dig selv, at du ikke kan.


Holdet bag NICORETTE® mener, at det at holde op med at ryge er en af de mest fantastiske ting, du kan gøre, men det er også en af de hårdeste. Derfor har de udviklet NICORETTE® Stop Plan, som hjælper dig med at kvitte cigaretterne og blive fri af nikotinen.

Find produktet, der passer til dig.
Find en plan, der kan hjælpe dig med at stoppe for altid.

Læs altid vejledningen. For mere information

www.nicorette.dk. DK-NI-2000120


Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Nicorette.

dklogo635170.png

Hvad er annoncørbetalt indhold?