ANNONCE:

Hvis du overvejer at investere i aktier eller obligationer, eller allerede gør det, kan du sagtens gøre det gennem din bank. De tager bare et højere gebyr for det, end investeringsrådgivere som danske NORD.investments.

Det er nemlig ikke ualmindeligt, at banker tager op til to procent i gebyr for deres egne investeringsprodukter.

Afhængigt af, hvor mange penge, du investerer, kan et gebyr på to procent over mange år blive til hundredtusindvis af ’tabte’ kroner. Penge, du kunne have brugt på dig selv og din familie.

Svært at gennemskue
Vælger du i stedet en uafhængig investeringsrådgiver som NORD.investments, betaler du blot 0,75 procent i gebyr alt inklusive.

”Det er vores opfattelse, at der mangler gennemsigtighed i bankernes gebyrer og omkostninger, når de forvalter folks investeringer. Det betyder, at mange folk ikke ved, hvor meget de reelt betaler for at lade banken passe på deres penge,” siger Anders Hartmann, direktør i NORD.investments med hovedsæde i København.

null


Han startede NORD.investments for tre år siden i frustration over, at de eksisterende investeringsprodukter ikke gav det ønskede afkast grundet bl.a. de høje gebyrer.

Samtidigt indså han, at det er svært som enkeltperson at sprede sine investeringer så bredt, at man opnår den stigning på ca. syv procent om året, som man har set på markedet i gennemsnit over de sidste 30 år.  

Derfor startede han NORD.investments, hvor udgangspunktet for de fleste kunder er at følge markedet via brede investeringer fordelt på aktier og obligationer. Mens NORD.investments er eksperter i rådgivningsdelen, opbevares dine værdipapirer og penge sikkert i deres partnerbank, Saxo Bank. Og det er med i totalprisen på 0,75 procent.

Hvad er din risikoprofil?
NORD.investments henvender sig til alle, der ønsker at investere, og minimumsindskuddet er 30.000 kr. Så er du interesseret i at spare penge – og tjene endnu flere - kan du ganske gratis få en investeringsplan udarbejdet på baggrund af din risikoprofil.

Risikoprofil betyder ganske simpelt, hvordan du ønsker at fordele dine midler mellem aktier, der kan gå op og ned, og obligationer, der typisk er mere stabile men med mindre afkast.

For at modtage en gratis investeringsprofil, kræver det blot, at du udfylder et skema med 10 enkle spørgsmål omkring dine ønsker og forventninger til fremtidige investeringer. På den baggrund kan NORD.investments udarbejde en investeringsplan, der viser, hvilke omkostninger og afkast, du kan forvente over tid.

”Historisk set har der altid været i en stigning i aktiemarkedet, men der kan komme kriser, hvor det dykker i en periode. Derfor er det vigtigt, at man har en tidshorisont på minimum tre år, når man investerer i værdipapirer,” lyder anbefalingen fra Anders Hartmann.

Hvis du gerne vil vide, hvor meget du kan få ud af dine penge, kan du ganske gratis og helt uforpligtende få en investeringsplan fra NORD.investments her.

Hvem er NORD.investments?

NORD.investments er den eneste uvildige digitale investeringsrådgiver i Danmark.
Virksomheden blev grundlagt af direktøren Anders Hartmann i frustration over bankernes høje omkostninger, der æder formuen op. Derfor lancerede han NORD.investments, som er en transparent og intelligent investeringsløsning – med lave omkostninger på maksimalt 0,75 %.

Hos NORD.investments bliver man investeret i ETF´ere der følger markederne og giver en ejerskab af tusinder af værdipapirer. Når man bliver kunde hos NORD.investments, bliver man samtidig kunde i NORDs partnerbank, Saxo Bank, hvor man får en konto.

Få en gratis, uvildig og personlig investeringsplan af NORD.investments her.