ANNONCE:

Spiller Frankrig sig videre til kvartfinalen?

Frankrig spillede sig som forventet videre til 1/8-finalerne og vandt gruppe D med 6 point efter sejre over Danmark og Australien. Modstanderen i ottendedelsfinalen hedder Polen, der endte som nr. 2 i gruppe C. Hvem tror du, spiller sig videre til kvartfinalerne? Spil 500 kr. hos Mr Green og få de 500 kr. tilbage, hvis du taber dit første væddemål.

Gruppespillet ved VM er færdigspillet, og 16 hold har spillet sig videre i turneringen. Blandt disse er Frankrig og Polen, som møder hinanden for første gang siden 2011. Frankrig var som bekendt i Danmarks gruppe og endte som nr. 1 med 6 point efter en 4-1-sejr over Australien, en 2-1-sejr over Danmark og et 0-1-nederlag til Tunesien. Frankrig sparede på kræfterne imod Tunesien og stillede med et meget reservespækket hold. Det betyder også, at de kan forventes at være friske til kampen mod Polen, og franskmændene går også ind til kampen som store favoritter.

Polen endte som nr. 2 med 4 point i en meget tæt gruppe C. Polakkerne, anført af den store stjerne Robert Lewandowski, indledte slutrunden med at spille 0-0 imod Mexico og derefter vinde 2-0 over Saudi-Arabien. Det betød, at Polen inden sidste runde lå nr. 1 i gruppen og kunne nøjes med uafgjort i kampen mod Argentina. Polen formåede dog ikke at holde clean sheet imod Messi og co. og endte tværtimod med at tabe kampen 2-0. Da Mexico samtidigt slog Saudi-Arabien 2-1, havde både Polen og Mexico 4 point. Begge hold tabte også 2-0 til Argentina, hvilket betød at Polen gik videre på en bedre målscore end Mexico.

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Frankrig skal forsøge at leve op til favoritværdigheden imod de polske figthere. Tror du, Frankrig kan overbevise og vinde kampen med 2 eller flere mål, får du odds 1,91 på dette hos Mr Green. Husk, hvis du som ny spiller er uheldig med dit spil, får du din indsats tilbage kontant indenfor 24 timer.

Hent tilbuddet hos Mr Green lige her.

Kvartfinalen
Vinderen af kampen mellem Frankrig og Polen skal op imod vinderen af kampen mellem England og Senegal. England er favoritter i den kamp, men man skal ikke undervurdere Senegal, som senest viste deres klasse ved at vinde de afrikanske mesterskaber tilbage i januar. Uanset hvem der spiller sig videre, er der garanti for masser af spænding og underholdning.

Sådan får du lidt ekstra spænding
Du kan som ny spiller oprette dig hos Mr Green og få op til 500 kr. risikofrit spil på VM. Alt du skal gøre er at tilmelde dig og spille fra 100 kr. til 500 kr. på VM. Hvis du er uheldig med dit første væddemål, får du din indsats tilbage kontant.

Så hop ind på Mr Green og gør brug af dette fantastiske tilbud!

18+ | Kun for nye spillere | Min. indsats 100 kr. - maks. 500 kr. | Kvalificerende bet skal placeres på VM i fodbold og kan benyttes én gang pr. kunde | Indsats returneres indenfor 24 timer, såfremt kvalificerende bet er tabt | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk 70 22 28 25 | Udeluk via ROFUS.nu