ANNONCE:

Nu skal det afgøres: Vildt odds på dansk sejr over Rusland!

Mandag aften spilles den ekstremt vigtige kamp mod Rusland, der vil afgøre Danmarks skæbne ved slutrunden. Du kan øge spændingen med et vildt odds-boost på en dansk sejr hos Mr Green

Nu skal det hele afgøres. Skal Danmark være med i 1/8-finalerne, eller bliver det til exit allerede efter gruppespillet?

Fodbold trådte i baggrunden ved nederlaget til Finland, og selvom præstationen på banen var flot, blev det også til et nederlag til verdensranglistens nummer 1, Belgien, i torsdagens kamp.

Derfor er det kun tre point der tæller, når Rusland er modstanderen mandag aften. Og du kan udover kampen også glæde dig over, at Mr Green giver et fantastisk odds på kampen: 15 gange pengene igen ved en sejr til Danmark.

Hent de vilde odds 15.00 på kampen hos Mr Green.

Stadig grund til optimisme
Resultaterne har flasket sig, så en sejr over Rusland faktisk giver mulighed for at gå videre til 1/8-finalerne via gruppens andenplads. Det kræver dog, at Belgien lever op til favoritværdigheden i deres kamp mod Finland.

Og apropos favoritværdighed er Danmark også favorit mod russerne, som spiller-for-spiller ikke bør kunne hamle op med danskerne. Hvilket kun gør Mr Greens oddsboost på kampen endnu vildere.

Tror du også på, at det ender med en dansk sejr over russerne? Så gør brug af de fantastisk odds 15.00 på dansk sejr hos Mr Green.

Rusland kan til dog være tæt på garanteret avancement med uafgjort, så de danske drenge skal forsøge at nedbryde den russiske defensiv. De offensive var til gengæld gode mod Belgien, så skal man ikke satse på, at de - på papiret - overlegne danskere formår at hente de tre point?

Du kan få gode odds på en dansk triumf med odds 15.00 hos Mr Green.

Vil du maksimere spændingen til kampen? Og samtidig maksimere glæden ved en dansk sejr?

I så fald skal du slå til på Mr Greens vanvittige odds-boost på kampen. Du får nemlig vilde odds 15.00 på, at danskerne slår Rusland i mandagens opgør!

Så kan det ikke blive mere spændende - sæt dit spil hos Mr Green her.

DGA logo (1).png

18+ | Kun for nye spillere | Gevinster fra odds boosts er uden gennemspilningskrav | Kun for indsatser på 50 kr. | Tilbuddet er begrænset til maks 2.000 spillere | Før odds kan ændre sig frem til kampstart | Regler og vilkår er gældende | Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet: 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS.nu

 

Masser af kampe – og mulighed for mere spænding

Vi er stadig kun i gang med den sidste runde af gruppespillet, så der er stadig en perlerække af kampe tilbage ved sommerens slutrunde.

Er du stadig ikke kommet i gang med at øge spændingen ved at oddse på kampene, får du et fantastisk velkomsttilbud hos Mr Green.

Her får nye spillere en velkomstbonus på et 1000 kroners cash bet, som virkelig kan gøre slutrunden endnu sjovere, end den er i forvejen.

Du kan hente din velkomstbonus lige her – det udbetales endda kontant og er uden gennemspilskrav!

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Mr Green

Mr Green-logo.jpg 

Hvad er annoncørbetalt indhold?