ANNONCE:

Kommer fodbold hjem? Få et risikofrit spil på den vilde finale!

Der venter et stormøde mellem to af slutrundens største favoritter, når England og Italien søndag tørner sammen i finalen. Du kan skrue op for spændingen med Mr Green, hvor du får et risikofrit spil på op til 500 kroner til finalen, som du kan bruge på alle kampens muligheder.

Semifinalen blev desværre endestationen for danskerne, som dog kan være rigtig stolte af deres præstation ved slutrunden.

England gik videre på bekostning af Danmark, og skal nu møde Italien i finalen. De to nationer har retfærdigvis også været blandt de allerbedste i turneringen, og derfor kan du også forvente et brag af en kamp søndag aften.

Med Mr Green kan du gøre finalen endnu mere spændende. Her får du nemlig et risikofrit spil på op til 500 kroner på kampen, der skal kåre det bedste landshold i Europa.

Du kan bruge det på alle kampens spilmuligheder, og pengene føres kontant tilbage, hvis du taber.

Hent dit risikofri spil her.

Svære italienere
Italien har været et af de bedste hold ved slutrunden, og blev tidligt udråbt som en af de allerstørste favoritter til titlen.

Efter at have gjort rent bord med tre sejre i gruppespillet blev først Østrig efter forlænget spilletid og siden storfavoritten Belgien ekspederet ud af turneringen.

I semifinalen måtte de ud i straffesparkskonkurrence før Spanien blev besejret, men faktum er, at italienerne indtil videre er ubesejrede ved slutrunden.

Både Østrig og Spanien viste dog, at de azurblå fra Støvlelandet er til at snakke med, så England er slet ikke uden chancer i finalen.

Tror du på Italien? Så sæt dit risikofri spil på op til 500 kroner hos Mr Green her.

Kommer den hjem?
’It’s coming home’ har været noget nær et slogan for de engelske fans før og under slutrunden, og deres hvidklædte helte har indtil videre gjort deres bedste for at sørge for det.

Efter at være gået ubesejret gennem gruppespillet med Kroation, Skotland og Tjekkiet, blev først Englands onde ånd, Tyskland, og Ukraine besejret, inden de altså også slog Danmark ud i semifinalen.

De har kun lukket et enkelt mål ind i hele turneringen, og bliver med garanti svære at have med at gøre på søndag. Især med mange tusinde euforiske engelske fans på lægterne, som vil elske at se England vinde deres første trofæ siden 1966.

Så kommer fodbolden hjem? Eller slukker Italien de engelske drømme på tærsklen til triumfen?

Uanset hvad du tror på, kan du maksimere spændingen til kampen hos Mr Green, hvor du får et risikofrit spil på 500 på finalen.

Sådan får du dit risikofri spil

Mr Green giver dig mulighed for at give årets måske største kamp endnu mere spænding.

Alle nye spillere kan nemlig få et risikofrit spil på op mellem 100 kroner og 500 kroner til finalen. Uanset om du vil spille på vinderen, antallet af mål eller kampens første målscorer.

Så hop ind hos Mr Green og gør brug at det vilde tilbud!

DGA logo (1).png 

18+ | Kun for nye spillere | Placer 100-500 kr. på Italien vs England i EM Finalen | Indsatsen udbetales kontant hvis det kvalificerende væddemål er tabt | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt

 

Husk din velkomstbonus!
Som om det ikke var nok med dit risikofri spil, kan du få endnu mere ud af denne fantastiske sportssommer med Mr Green.

Som ny spiller kan du nemlig også få en velkomstbonus på et 1000 kroners cash bet.

Det er uden gennemspilskrav og udbetales endda kontant. Så selvom slutrunden er ved at være forbi, kan du stadig glæde dig til cykling og de mange spændende spilmuligheder ved de olympiske lege.

Hent din velkomstbonus hos Mr Green lige her – og fortsat god fornøjelse denne fede sportssommer.