ANNONCE:

Hvilket hold overrasker mest i den kommende Premier League sæson?

Premier League er tilbage! Mange hold har oprustet forud for sæsonen, men hvem tror du kommer til at overraske positivt og negativt sammenlignet med sidste sæson? Spil 1000 kr. hos Mr Green og få 1000 kr. LIVE cash bet som ny kunde.

Denne weekend byder på første runde i den nye Premier League sæson. En sæson med deltagelse af masser af danskere, sandsynligvis historiske 5 hold der kvalificerer sig til Champions League og en sæson der formentligt vil have kampe med hidtil uset lange tillægstider.

Der bliver som altid kamp om pladserne i ligaen og et af de hold der bliver spændende at følge er Chelsea. Holdet fra vest-London endte sidste sæson på en meget skuffende 12.-plads, hvilket betyder at der i år ikke bliver europæisk fodbold på programmet – for første gang siden 2016/17 sæsonen. Der har været godt gang i svingdøren, hvor hele 18 spillere har forladt klubben og ind er kommet 9 nye spillere – noget supporterne er blevet vant til efter deres nye ejer er kommet til.

Her kan du se Mr Greens odds på hvilken placering Premier League-klubberne slutter sæsonen

Chelsea kan i år have fuld fokus på præsentationerne i ligaen eftersom der ikke er kampe i midtugen. Dette er reflekteret i hvor Mr Green vurderer Chelsea ender i tabellen, hvor the Blues er forventet at ende på en femteplads og giver odds 1,50 på at ende sæsonen i top 6 hos Mr Green. Hvis du tror Chelsea kan overraske positivt, kan du også spille på at holdet ender i top 4 til odds 2,63 hos Mr Green.

Et andet hold Mr Green prissætter anderledes end hvor holdet endte sidste sæson er Fulham. Oprykkerne fra sidste sæson imponerede stort og formåede at ende sæsonen på tiendepladsen. London-klubben har haft et relativt stille transfervindue og har undgået at sælge nogle af deres vigtige spillere. Derfor kan de være et godt bud på at ende i top 10 igen, noget du får odds 4,25 på hos Mr Green.

Aston Villa er et tredje hold der går en spændende sæson i møde efter Birmingham-klubben endte nr. 7 i sidste sæson og kan spille sig i Conference League, hvis de formår at vinde deres kvalifikations play-off kamp. The Villans har haft et spændende transfervindue hvor 3 gode spillere er hentet ind. Mr Green prissætter Aston Villa til at slutte som nr. 9, men hvis du tror de kan overraske positivt, kan du få odds 3,25 på at klubben ender i top 6 hos Mr Green.

Her kan du se Mr Greens odds på hvilken placering Premier League-klubberne slutter sæsonen

Sådan får du lidt ekstra spænding
Du kan som ny spiller få op til 1000 kr. LIVE cash bet, når du indbetaler op til 1000 kr. hos Mr Green. Alt du skal gøre er at oprette dig og indbetale op til 1000 kr. Du kan spille på alle hold til at vinde, ende i top 4, top 6 eller top 10 i Premier League, så hop ind på Mr Green og gør brug af dette fantastiske tilbud!

Du kan registrere dig ved at klikke her.

18+ | Kun nye spillere | Min. indbetaling: 75 kr. - maks. 1.000 kr. | Placer indsats til min. odds 2.00 | Live Cash Bet er gyldigt i tres (60) dage og krediteres når kvalificerende bet er afgjort | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Spillemyndighedens hjælpelinje; StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS.nu