ANNONCE:

Hvilke hold rykker ned fra Premier League?

Premier League sparkes i gang på fredag! Det bliver en spændende sæson med mange hold i nedrykningskampen. Hvem tror du overlever, når sæsonen er færdigspillet? Spil 1000 kr. hos Mr Green og få 1000 kr. LIVE cash bet som ny kunde.

En ny Premier League-sæson står for døren, og der bliver som altid stor konkurrence om at overleve i ligaen, når sidste spillerunde er færdigspillet til maj næste år. Der vil som sædvanligt være tre hold, der rykker ned, og der vil blive kamp om at nå de 40 point, der generelt anses for at være det point-antal, der skal til for at sikre overlevelse.

Burnley, Sheffield United og Luton Town klarede oprykning fra the Championship i sidste sæson og skal i denne sæson bide skeer med alle de store hold i Premier League. Alle disse hold vil være tilfredse, hvis de formår at sikre sig endnu en sæson i det fine Premier League-selskab.

Klik her for at se Mr Greens fantastiske odds på nedrykkerne i den kommende Premier League-sæson.

Hvad med oprykkerne?
Burnley tog Championship titlen med 101 point og hele 10 point ned til andenpladsen i sidste sæson, og de er den eneste af de tre oprykkerklubber, der ikke er blandt Mr Greens tre favoritter til at tage turen ned til Championship. Holdet har oprustet fint over sommeren og giver odds 3,25 til at rykke ned hos Mr Green Sport.

Luton Town og Sheffield United har, modsat Burnley, ikke investeret det store på transfermarkedet og har, indtil videre, kombineret brugt omkring 250 millioner kr. Dette er ret usædvanligt for nyoprykkede klubber, som normalt handler stort ind i forsøget på at forstærke sig til den øgede konkurrence, som Premier League bringer. Begge klubber er hos Mr Green Sport de mest sandsynlige nedrykkere, hvor Luton giver odds 1,33 og Sheffield odds 1,65 til nedrykning.

Sidste sæsons overlevere
Der vil også være andre klubber, der kæmper for overlevelse, hvor holdene der endte på 15., 16., og 17. pladsen sidste sæson er de hold, der hos Mr Green er de næste i rækken som de mest sandsynlige nedrykkere. Bournemouth endte med 39 point sidste år på en 15. plads, og de giver odds 3 til at rykke ned. Nottingham Forest, der handlede stort ind forrige sommer med et forbrug på hele 1,45 milliarder kr., har haft en mere stille sommer i år og giver odds 3,5 på at rykke ned. Everton, der overlevede på en sejr i sidste spillerunde sidste sæson, har også været stille på transferfronten og giver odds 4 på en nedrykning hos Mr Green.

Det bliver spændende at følge med i, hvem der klarer skærene, og om de tre nedrykkere først bliver fundet i sidste spillerunde, som det så ofte er sket tidligere.

Her kan du se Mr Greens fede odds de mulige Premier League-nedrykkere.

Sådan får du lidt ekstra spænding
Du kan som ny spiller få op til 1000 kr. LIVE cash bet, når du indbetaler op til 1000 kr. hos Mr Green. Alt du skal gøre er at oprette dig og indbetale op til 1000 kr. Du finder odds på alle hold i Premier League til at rykke ned, så hop ind på Mr Green og gør brug af dette fantastiske tilbud!

Du kan registrere dig ved at klikke her.

18+ | Kun nye spillere | Min. indbetaling: 75 kr. - maks. 1.000 kr. | Placer indsats til min. odds 2.00 | Live Cash Bet er gyldigt i tres (60) dage og krediteres når kvalificerende bet er afgjort | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Spillemyndighedens hjælpelinje; StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS.nu