ANNONCE:

Hvem vinder FA Cuppens kæmpekamp?

Det er to af Englands allerbedste hold, der fredag aften tørner sammen i en lækkerbisken af en fodboldkamp. Du kan gøre den fede kamp endnu mere spændende med et godt velkomst-tilbud hos Mr Green.

Så er det frem med fredagsslikket.

Fredag aften er der nemlig engelsk storopgør, der nok skal få enhver fodboldfan til at slikke sig om munden.

Manchester City tager hjemme imod Arsenal i fjerde runde af FA Cuppen, og begge går ind til opgøret med ambitioner om at stå i finalen til juni.

Du kan få endnu mere spænding ud af det i forvejen neglebidende opgør hos Mr Green. Opret dig som ny kunde og få et 100% LIVE cash spil oveni dit første spil, op til 1000 kr.

Domineret sæsonen
Det er årets overraskelse mod det seneste årtis fodbold-stormagt i England. Arsenal har taget alle med storm og topper den engelske liga efter en fremragende sæson.

Senest mødte de Manchester United, hvor the Gunners trak sig sejrrigt ud med 3-2, og Arsenal har faktisk endnu ikke tabt i 2023. De går tværtimod ind til opgøret med tre sejre på stribe.

I tredje runde af FA Cuppen slog de Oxford United med 3-0, men de kan skal nok regne med markant stærkere modstand fredag aften.

Få endnu mere spænding ud af kampen hos Mr Green, hvor du får et 100% LIVE cash spil oveni dit første spil, op til 1000 kr.

Vender det nu?
Mens Arsenal har gang i en fremragende stime, har sæsonen været lidt mere svingende for Manchester City.

De har i en årrække været en dominerende faktor i engelsk fodbold, og derfor er den nuværende situation med to nederlag i fem kampe på tværs af turneringer helt uvant for det stjernebesatte mandskab.

De tog dog en stor skalp i tredje runde af FA Cuppen, hvor de besejrede Chelsea med hele 4-0 i en sand magtdemonstration. Og selvom de efterfølgende to kampe bød på to nederlag, kom the Citizens tilbage på sporet med en stensikker 3-0-sejr i weekendens kamp mod Wolverhampton. Her stod målmaskinen Erling Haaland for et hattrick, og mon ikke den store nordmand giver anledning til panderynker i Arsenals forsvar.

Selv i en svingende sæson indtager Manchester City en andenplads i den bedste engelske række, så det er de, på papiret, to bedste hold i England, der krydser klinger fredag aften.

Spil med på det store opgør hos Mr Green. Opret dig som ny kunde og få et 100% LIVE cash spil oveni dit første spil, op til 1000 kr.

Så hop ind på Mr Green og gør brug af dette fantastiske tilbud!

18+ | Kun nye spillere | Min. indbetaling: 75 kr. - maks. 1.000 kr. | Placer indsats til min. odds 2.00 | Live Cash Bet er gyldigt i tres (60) dage og krediteres når kvalificerende bet er afgjort | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Spillemyndighedens hjælpelinje; StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS.nu

 

FULDE REGLER OG VILKÅR

Tilbuddet kan kun benyttes én gang.

Spilleren skal indbetale op til 1.000 kr., og spille på sport.

Kun spillerens første indbetaling er kvalificeret mod denne kampagne.

Spilleren skal indbetale via det unikke indbetalingsvindue, der fås via kampagnesiden.

Spillerens kvalificerende spil kan placeres før eller efter kampstart.

Spilleren får ét 100% cash bet af samme værdi á deres første indbetaling, på op til 1.000 kr.

Cash bettet skal bruges LIVE/efter kampstart

Tager spilleren imod dette tilbud, kan spilleren ikke bagefter tage et andet velkomsttilbud.

Hvis en udbetaling bliver forespurgt i løbet af kampagneperioden, og inden de kvalificerende kriterier er opfyldt, så bliver den potentielle forsikring annulleret.

Forsikring kan kun modtages én gang per spiller/konto/IP-adresse.

Tegn på misbrug af dette tilbud mellem husstande, arbejdspladser, institutioner og lign. vil føre til konfiskation af eventuelle gevinster og øjeblikkelig lukning af konto hos Mr Green.

 

Spillere der er selvudelukket eller lukket pga. risikobetonet spil før eller under kampagnen, vil ikke kunne deltage i denne eller fremtidige kampagner fra Mr Green, også selvom spilleren allerede er begyndt at spille.

Afsnit 5.3 under generelle vilkår & betingelser er gældende.

Hvis Mr Green har mistanke om snyd eller uretmæssigt misbrug af vores tilbud og kampagner, forbeholder Mr Green sig retten til at suspendere eller udelukke spilleren fra kampagnen og/ eller suspendere spillerens konto.

Indhold på Mr Greens side kan have tekniske, typografiske eller fotografiske fejl og Mr Green kan ændre materialet og kampagnens vilkår samt annullere denne uden forudgående varsel.

Mr Greens generelle regler og vilkår gælder.