ANNONCE:

Hvem ender i top 5 i den engelske Premier League?

Den engelske Premier League-sæson er på trapperne! En sæson med masser af danskere og stor konkurrence om de eftertragtede Champions League-pladser. Hvem tror du kan ende i top 5? Spil 1000 kr. hos Mr Green og få 1000 kr. LIVE cash bet som ny kunde

Det traditionelle format i Champions League ændres fra sæsonen 2024/25, hvor alle 36 kvalificerede hold fremadrettet placeres i én samlet liga istedet for at komme i forskellige grupper. Det betyder også, at der i stedet for 32 hold vil være 36 hold i gruppespilsfasen. Allokeringen af to af de ekstra fire hold tildeles til de to lande med højst koefficient-point fra 2023/24 sæsonen, hvor England har været blandt de to lande med flest koefficient-point i fire af de seneste fem sæsoner - og de har i de seneste 3 sæsoner lagt øverst. Derfor kan det meget vel blive top 5, klubberne i Premier League skal forsøge at slutte i, for at komme med i Champions League.

Det vil overraske meget, hvis mestrene fra Manchester City og første-udfordreren fra sidste sæson, Arsenal, ikke formår at ende i top 5. Liverpool er Mr Greens tredje favorit til at ende øverst, og du kan få odds 1,58 på Liverpool til at ende i top 4 hos Mr Green Sport. Holdet fra Merseyside har haft et blandet transfervindue, hvor mange af de etablerede midtbanespillere har forladt klubben, men der er dog også købt et par profilerede forstærkninger ind. Rivalerne fra Man United vil også forsøge at komme i top 4, hvilket giver odds 1,73. Man United har også investeret i transfervinduet, og de har nu hele to danskere i den efterhånden stærke trup.

Klik her for at se Mr Greens fantastiske odds på den kommende Premier League-sæson.
Og som ny spiller kan du få op til 1000 kr. LIVE cash bet, når du indbetaler op til 1000 kr. hos Mr Green.

Den sidste plads
Newcastle, Chelsea og Tottenham er, ifølge Mr Green, holdene der skal kæmpe om den sidste plads i top 5. Newcastle præsterede fremragende i sidste sæsons Premier League og sluttede som nr. 4, og de har samtidig oprustet på midtbanen. Det bliver spændende at se, om de kan leve op til sidste sæsons resultat, nu hvor Champions League også er på programmet for the Magpies i denne sæson.

Chelsea har som det eneste nævnte hold haft overskud på transferfronten i dette vindue, da man er kommet af med mange spillere efter en massiv oprustning sidste sæson. Det bliver interessant at se, om de nye spillere kan spille sammen under den nye manager, som er tidligere træner for Tottenham. Netop Tottenham kan kigge ind i en svær sæson, hvis man ender med at sælge stjerneangriberen, som rygterne florerer omkring.

Uanset hvem der formår at spille sig i top 5 og det forjættede Champions League land, bliver det spændende at følge den kommende Premier League sæson.

Her kan du se Mr Greens fede odds på den nye sæson i Premier League.

Sådan får du lidt ekstra spænding
Du kan som ny spiller få op til 1000 kr. LIVE cash bet, når du indbetaler op til 1000 kr. hos Mr Green. Alt du skal gøre er at oprette dig og indbetale op til 1000 kr. Du kan spille på alle hold til at vinde, ende i top 4, top 6 eller top 10 i Premier League, så hop ind på Mr Green og gør brug af dette fantastiske tilbud!

Du kan registrere dig ved at klikke her.

18+ | Kun nye spillere | Min. indbetaling: 75 kr. - maks. 1.000 kr. | Placer indsats til min. odds 2.00 | Live Cash Bet er gyldigt i tres (60) dage og krediteres når kvalificerende bet er afgjort | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Spillemyndighedens hjælpelinje; StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS.nu