ANNONCE:

Fortsætter formen? Vilde odds 10.00 på ny dansk sejr!

En stor kamp venter onsdag aften, når Danmark skal besøge Østrig i kvalifikationen til næste års verdensmesterskaber. Tror du på en dansk sejr, kan du hente et fantastisk odds hos Mr Green

To sejre i to kampe. Danmark har fået en den optimale start på kvalifikationen til verdensmesterskaberne i 2022, og onsdag aften skal den gode form gerne fortsætte.

Efter sejren på 2-0 over Israel og siden udraderingen af Moldova på hele 8-0 er det nu Østrig, der skal besejres. Østrig spillede 2-2 mod Skotland og efterfulgt med en pligtsejr på 3-1 over Færøerne, så det er en direkte kamp om gruppens førsteplads, der venter i Wien.

Hos Mr Green kan du lige nu få odds 10.00 på, at Danmark tager sejren i den svære udekamp.

Læs mere her

Det store bump på vejen?
At kalde det ’en svær udekamp’ er måske en lille underdrivelse. Østrig er den på papiret sværeste modstander i Danmarks gruppe, og holdet fra Alpelandet tabte kun en enkelt gang i hele 2020.

Til gengæld gik det rigtig godt, senest Danmark tørnede sammen med Østrig. Det var i 2018, hvor de danske drenge tog en sejr på 2-0 i en venskabskamp.

Denne gang er der dog vigtige point på spil, hvis det skal lykkes at kvalificere sig til næste års verdensmesterskab. Derfor er der ikke plads til at smide mange point på vejen mod Qatar, hvis Danmark skal kvalificere sig via den eftertragtede førsteplads, der giver direkte adgang til slutrunden i ørkenstaten.

Det vilde velkomsttilbud
Hvis du også tror på en dansk sejr onsdag aften, er der fantastiske odds at hente hos Mr Green.

Her får du vanvittige odds 10.00 på en sejr til hele Danmarks yndlinge.

Og mulighederne bør være ganske gode. Danmark var i øverste seedningslag til kvalifikationsturneringen, og bør derfor på papiret være favoritter i gruppen, der som bekendt også tæller Østrig, Israel og Moldova, Skotland og vores nordatlantiske broderfolk, Færøerne.

Skotland er næste modstander i den vigtige kvalifikation, når de besøger Danmark til september. Men inden da kommer det længe ventede Europamesterskab, hvor der forhåbentlig er dansk dynamit i stængerne og et godt resultat på vej.

Men først handler det om kampen mod Østrig, så slå til og benyt Mr Greens vilde velkomsttilbud: odds 10.00 på en dansk sejr!

Læs mere om tilbuddet og bliv en del af Mr Green her

Sådan får du det vilde odds hos Mr Green

 • Du får odds 10.00 på, at Danmark vinder over Østrig
 • Du skal være tilmeldt eller tilmelde dig hos Mr Green
 • Du kan maksimalt spille for kr. 50

Spil med her

18+ | Kun for nye spillere | Kun for indsatser på 50 kr. | Regler og vilkår er gældende | Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet: 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS.nu

DGA logo (1).png

Så gode er VM-chancerne

En dansk sejr vil for alvor cementer førstepladsen i gruppen og sende Danmark 5 point foran Østrig, som på papiret er den største konkurrent til den vitale gruppesejr.

Omvendt vil et nederlag sende Østrig forbi Danmark og for alvor øge spændingen i gruppen. Der vil dog stadig være syv kampe tilbage for de danske tropper, som endnu har alle muligheder for at kvalificere sig til slutrunden.

Så sæt dit spil hos Mr Green og sæt dig til rette i sofaen, når det går løs onsdag aften. Det vigtige opgør får et ekstra lag spænding med det vilde tilbud fra Mr Green.

Tag del i spændingen her

Stillingen i Danmarks gruppe

Tallene i parantes er mål scoret for/imod

 1. Danmark, 6 point (10-0)
   
 2. Østrig, 4 point (5-3)
   
 3. Skotland, 3 point (3-3)
   
 4. Færøerne, 1 point (2-4)
   
 5. Israel, 1 point (1-3)
   
 6. Moldova, 1 point (1-9)

 

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Mr Green

Mr Green-logo.png

Hvad er annoncørbetalt indhold?