ANNONCE:

Dansk eventyr: Få et risikofrit spil på kampen mod Wales!

For anden slutrunde i træk er Danmark videre fra gruppespillet. Nu venter Wales i 1/8-finalen lørdag aften, og det fejrer Mr Green med et fantastisk tilbud på en det store opgør: Et risikofrit spil på 500 kroner, som du kan bruge som du vil på kampen- og pengene kommer kontant tilbage, hvis du taber.

Det lykkedes! Danmark gik videre fra gruppespillet, efter Rusland blev sat eftertrykkeligt på plads med 4-1 samtidig med, at Belgien vandt over Finland.

Ja, alt flaskede sig for danskerne, og det betyder, at der nu venter en spændende 1/8-finale mod Wales lørdag aften.

Kampen spilles i Amsterdam, og selvom det ikke bliver nemt, er Danmark faktisk favoritter i opgøret. Og hos Mr Green står de klar med et fantastisk tilbud til dig.

Du kan nemlig få et risikofrit spil på 500 kroner på kampen. Det betyder pengene tilbage, hvis du taber dit spil. Du kan endda spille på alt fra kampens vinder, slutresultatet, antal scorede mål eller den første målscorer.

Det gælder faktisk alle kampens mange spilmuligheder, og du kan hente tilbuddet lige her.

Hvad med de walisiske kæmpestjerner?
Mens danskerne over stort set hele linjen er repræsenteret i de store europæiske ligaer, spiller flere fra Wales’ hold på niveau under de øverste ligaer, særligt i England.

Til gengæld har waliserne et par kæmpestore stjerner fra nogle af verdens største klubber. Så kampen kan blive afgjort af et klassisk dilemma:
Gør de waliske verdensstjerner det onde ved Danmark, eller er det et højt bundniveau, der gør udslaget?

Hos Mr Green tror deres odds-sættere på det sidste, men uanset om du også tror på dansk sejr eller ej, er der et risikofrit spil på kampens mange muligheder for alle nye spillere hos Mr Green.

Det kan du hente lige her og samtidig give kampen endnu mere spænding 

Sådan får du dit risikofri spil hos Mr Green

Der er en kvartfinale på spil lørdag aften, og hvis du vil give kampen endnu mere spænding, er der hjælp at hente hos Mr Green.

Her får nye spillere nemlig et risikofrit spil på kampen mellem Wales og Danmark!

Så er spændingen i hver fald maksimal! Hent tilbuddet her

DGA logo (1).png 

18+ | Kun for nye spillere | Placer 500 kr. på Wales v Danmark | 500 kr. i kontanter, udbetales hvis det kvalificerende væddemål er tabt | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt

 

Slutrunden er stadig lang…
… Og netop derfor kan nye spillere med fordel overveje at hente en velkomstbonus hos Mr Green. Den lyder på et 1000 kroners cash-bet, og lige nu kan du få endnu mere spænding ud af din bonus.

Der er nemlig massevis af storkampe i vente nu, hvor slutrunden er nået til knockout-fasen. Med Mr Greens velkomstbonus har derfor du rig mulighed for at gøre de mange store kampe endnu mere spændende!

Pengene udbetales kontant til din Mr Green-konto og er uden gennemspilskrav. Som ny spiller skal du blot lægge en indsats på mellem 75 kr. - 1.000 kr. til minimum odds 2.00.

Hent din velkomstbonus her

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Mr Green

Mr Green-logo.jpg 

Hvad er annoncørbetalt indhold?