ANNONCE:

Gratis rådgivning om familie- og arveret

Alt for mange danskere venter for længe med at lave testamente. Det er der ingen grund til, for det behøver hverken at være besværligt eller dyrt.

Mange ser jurister som nogle lidt kedelige typer, der gemmer sig bag deres skærm eller har næsen dybt begravet i love og regler. Det billede er Mine Arvinger fast besluttet på at ændre. De to iværksættere og partnere i virksomheden, Thomas Gren Vasileiou og Kim Jensen Kosloff , satser på personlig og tryg rådgivning der samtidig er god og billig.

Vi ser et behov for en virksomhed, hvor helt almindelige mennesker – let og billigt – kan få lavet et testamente, en ægtepagt eller en fremtidsfuldmagt. Mange danskere venter med at få orden i papirerne, fordi de tror, at det koster mange penge. Vi kan tilbyde en meget billig løsning af meget høj kvalitet, fordi det meste foregår over telefonen eller online,« siger Kim Jensen Kosloff .

Det koster ikke noget at ringe og få en rådgivningssamtale, ligesom virksomheder og institutioner kvit og frit kan booke Mine Arvinger til at komme ud og holde oplæg om familie- og arveret for medarbejderne. Der kommer også ofte foredrag og oplæg om familie- og arveret i Mine Arvingers egne lokaler på Tuborgvej i Hellerup, hvor man kan komme og høre om emnet.

Vi taler et sprog, som alle kan forstå, og vi vil rigtig gerne ud og møde folk og fortælle dem om familie- og arveret. Vi dækker hele landet, og vi er gode til at sætte os ind i danskernes behov, for vi kender alle de problemstillinger, der kan være tale om i forhold til arv,« siger Thomas Gren Vasileiou.

Alle medarbejdere i Mine Arvinger er uddannede jurister, og det er altid den samme jurist, som behandler sagen fra start til slut, så hver kunde har ”sin egen jurist”.

Om Mine Arvinger

Alt for mange danskere venter for længe med at lave testamente. Det er der ingen grund til, for det behøver hverken at være besværligt eller dyrt. Denne filosofi er fundamentet hos Mine Arvinger, hvor helt almindelige danskere kan ringe ind og få en gratis og uforpligtende samtale med en jurist om familie- og arveret.

 

PRISEKSEMPLER:

  • Testamente: 1.995 kr.

  • Fremtidsfuldmagt: 695 kr.

  • Ægtepagt: 1.995 kr.

  • Samejeoverenskomst: 1.995 kr.

  • Børnetestamente: 995 kr