ANNONCE:

Tid til at skifte? Her er sommerens fedeste dæk

Når sommeren står for døren, bør du ikke gå på kompromis med hverken køreglæde eller sikkerhed. Og begge dele får du masser af med Michelins spritnye generation af dæk, der sikrer dig en førsteklasses køreoplevelse.

Når bilen skal gøres klar til de danske sommerveje, gør det bestemt ikke noget, at man kører med stil. Særligt ikke, hvis stilen repræsenterer den nyeste og mest moderne teknologi. Advertisement

Lyder det som noget for dig, bør du overveje den nye generation af sommerdæk fra verdens bedst kendte og nok mest respekterede dækfabrikant, nemlig Michelin.

Her er der ikke sparet på noget, når det kommer til udvikling, design og køreglæde, for som alle ved, så bliver bilen bare det sikrere og mere lækker at køre i, når dækkene er i verdensklasse.

Og netop nu er Michelin altså klar med en stærk sommerpakke bestående af dæktyperne Michelin Pilot Sport 5 og Michelin Primacy 4+ , der er skræddersyet til maksimal performance hele vejen ned til 1,6 mm. mønsterdybde.

Gå på opdagelse og find det perfekte dæk til dig

Michelin Pilot Sport 5 til de hurtige
Hvis vi starter med Pilot Sport 5, er der tale om et nyt sommerdæk målrettet ejere af sportslige og højtydende biler.

Det afløser det populære og testvindende Pilot Sport 4, og er udviklet med fokus på ideel balance mellem sportslige egenskaber og lang holdbarhed.

Og det virker: I test er Pilot Sport 5 kåret somdet mest holdbare sommerdæk i netop sportskategorien.

For at opnå størst mulig præcision og føling i svingene anvender Michelin i Pilot Sport 5 desuden sin Dynamic Response-teknologi.

Se meget mere og find en forhandler af Pilot Sport 5.

Har du en bil med masser af hestekræfter? Så er Michelin Pilot Sport 5 det perfekte sommerdæk. Foto : MichelinHar du en bil med masser af hestekræfter? Så er Michelin Pilot Sport 5 det perfekte sommerdæk. Foto : Michelin  

Udviklet til motorsport
Denne teknologi er oprindeligt udviklet til motorsport og består af et aramid- og nylonlag i dækket, der omkranser selve dækstrukturen for øget kontrol og køreglæde.

Samtidig har Michelin med Dual Sport Tread Design-teknologien optimeret dækmønsteret i Pilot Sport 5, så den inderste del af mønsteret øger greb og bremseevne på våd vej, mens dækkets ydre blokke forbedrer greb og bremseevne på tør vej.

Endelig har dækket et flot visuelt udtryk med et fløjlsagtigt look, som i 2021 sikrede Michelin designprisen “Contemporary Good Design Award” ved det prestigefyldte Red Dot Award.

Klik her og oplev selv kørsel på et højere niveau.

Mere sikkerhed med Michelin Primacy 4+
Samtidig med lanceringen af Pilot Sport 5 sender Michelin også sit nye sommerdæk Michelin Primacy4+ på markedet.

Her er der tale om et superlækkert dæk udviklet til personbiler og SUV’er med fokus på komfortable kørsel i hverdagen og på sommerens langture med familien, hvor sikkerhed og køreglæde er afgørende.

null

Michelin Primacy4+ anvender Michelins EverGrip-teknologi, der kombinerer to lag gummi for at modvirke mønsterslid og lede vand effektivt væk - også når dækket er slidt.

Det betyder øget sikkerhed, da Primacy4+ har stærke bremseegenskaber på våd vej både som nyt og i slidt tilstand.

Læs mere og find ind din nærmeste forhandler af Primacy4+ her.

Samlet set leverer Primacy4+ derfor sikkerhed i top fra første til sidste kilometer og dækket har da også den længste levetid i sin klasse.

Uanset, hvilket af de to dæk du vælger, får du altså optimal præcision og køreglæde bag rattet samt maksimal sikkerhed fra første til sidste kilometer.

Og med Michelin under bilen, er der kun endnu større grund til at glæde sig til sommeren.

Læs mere her.