ANNONCE:

Årstider flyder sammen: Her er dækket, der virker hele året

Det nye helårsdæk fra Michelin, CrossClimate 2, fører arven videre fra forgængeren og er nu endnu mere sikkert og holdbart i både tørt, vådt, varmt og koldt vejr. Med klimaforandringer, der får større og større betydning for vejret, bør helårsdæk til bilen være en del af dine overvejelser.

Vejret bliver mere og mere ekstremt – også i lille Danmark. Hvis det ikke er varmerekorder, er det nedbørsrekorder, der bliver slået jævnligt i disse år.

Ja, sæsonerne står ikke ligefrem skrevet i sten længere, og det har ikke kun betydning for, hvilket tøj der skal hives frem fra garderoben i løbet af året. Det har også rigtig stor betydning for manges nok vigtigste transportmiddel: bilen.

For hvornår skal man skifte til og fra vinter- og sommerdæk, når årstiderne flyder sammen?

Heldigvis er der en oplagt løsning. Helårsdæk bliver bedre og bedre til at klare al slags vejr, og det nye Michelin CrossClimate 2 er seneste skud på stammen – og det er bedre end nogensinde.

Læs mere om Michelin CrossClimate 2 her

Det er din og andres sikkerhed
CrossClimate 2 er Michelins løsning på et problem, der i sidste ende kan koges ned til et spørgsmål om sikkerhed for både dig og andre i trafikken.

Et sommerdæk i glat føre kan være livsfarligt, men med et helårsdæk som Michelin CrossClimate 2 er der ingen fare på færde. Som navnet antyder, virker det nemlig hele året, og selvfølgelig i både tørt, vådt og sneglat føre.

Det er meget at bede om for et dæk, men Michelin er lykkedes med missionen hos CrossClimate 2.

Helårsdækket har suveræne bremseegenskaber, uanset hvordan vejene ser ud.

Det betyder kort sagt, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt dit dæk er sikkert at bruge. For det er det – uanset årstiden.

MICHELIN CROSSCLIMATE 2 er mesteren blandt helårsdæk

Det sørger for høj sikkerhed året rundt i al slags vejr, og det har brancheførende, holdbare præstationer i sne.

Michelin CrossClimate 2 er førende, når det gælder både bremseevne og trækkraft i sne.

Det er også førende, når det kommer til køreegenskaber i vådt føre og sne ved den mindste tilladte mønsterdybde.

Sidst men ikke mindst er det førende, når man kigger på bremseevnen på tør vej, det har en lang levetid – og så giver det et lavere brændstofforbrug.

Det lyder godt, ikke? Læs mere og køb Michelin CrossClimate 2 ved at klikke her.

 

En sikker og nem løsning
Når du aldrig ved, hvad vejrudsigten siger, er det dejligt ikke at skulle bekymre sig. Og at bruge helårsdæk som Michelin CrossClimate 2 er virkelig en nem løsning, hvor du ikke går på kompromis med sikkerheden.

For en ting er at skabe et dæk, der virker uanset vejret. Det er en helt anden snak at lave et dæk, der virker godt. Men det er Michelin lykkedes med, og det kommer dig til gavn.

Det betyder nemlig, at du året rundt kan sætte dig bag rettet. Det er selvfølgelig især på sneglatte veje, at det er allermest udfordrende, men her har Michelin udviklet EverwinterGrip-teknologien, der både giver dig gode køre- og bremseegenskaber.

For din og andres sikkerheds skyld. I al slags vejr. Hele året rundt.

Køb Michelin CrossClimate 2 lige her

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Michelin.

Michelin.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?