ANNONCE:

Nyt Mastercard til selvstændige håndværkere: Hold styr på udgifterne

Som selvstændig håndværker er det afgørende altid at have overblik og kontrol over virksomhedens økonomi. Og med det nye Mastercard Business Debit-kort kan du og dine ansatte løbende holde styr på betalinger og udgifter.

Som selvstændig er passionen for dit fag og din virksomhed ofte det vigtigste. Det er den passion, der driver værket, og som gør det sjovt at gå på arbejde.

I en travl hverdag kan der dog også være udfordringer, der fylder meget.

Skat, moms og fakturaer og ikke mindst overblik over økonomien tager tid, og som selvstændig skal disse ting helst kunne ordnes så effektivt som muligt.

Det samme gælder betalinger og indkøb foretaget af virksomhedens ansatte, der gerne skal være lette og sikre at administrere for både dem og dig som chef.

Derfor er det en rigtig god nyhed, at Mastercard nu introducerer deres nye Mastercard Business Debit-kort, der nemt og trygt kan bruges af medarbejderne i virksomheden.

Ved at bruge ét kort til indkøb af eksempelvis materialer slipper du for at håndtere flere fakturaer fra forskellige kreditkort, hvilket sparer din virksomhed både tid og penge. Samtidigt har du bedre overblik over dit cash flow, da der afregnes med det samme, der købes ind.

Fuld kontrol
Kortet er nemlig såkaldt debitkort, hvor pengene trækkes direkte fra virksomhedens konto, og det kan bruges på nettet og i stort set alle butikker, der modtager kortbetaling.

Kortholderne kan ikke bruge mere end det disponible beløb på den tilknyttede konto, og der er desuden mulighed for at sætte beløbsgrænser på for køb pr. dag og differentiere det for de forskellige medarbejdere. Du har derfor som virksomhedsejer fuld kontrol over kortforbruget, da kortholderen ikke får tildelt en kontofuldmagt.

Uanset om der skal serveres eller købes kaffe i firmaregi, er Mastercard Business Debit-kortet en optimal løsning for virksomheden. Foto: MastercardUanset om der skal serveres eller købes kaffe i firmaregi, er Mastercard Business Debit-kortet en optimal løsning for virksomheden. Foto: Mastercard  

I praksis betyder det, at du og øvrige ansatte i virksomheden kan få et kort hver til den samme konto, og fordi beløbet trækkes med det samme, har du hele tiden overblik over, hvad der bruges penge på, og hvem, der bruger på dem.

Samtidigt kan brugen af kortet afgrænses til bestemte brancher, produkter og lande, hvilket sikrer både virksomhed og ansatte mod misbrug af kortet.

Det gør det langt nemmere at bevare overblikket.

Flere fordele
Flere banker overgår desuden i disse år til Mastercard som deres primære kortløsning. En del af forklaringen er, at Mastercard betragtes som et mere fremtidssikret kort af bankerne.

Dertil kommer andre fordele ved et Mastercard Business Debit-kort såsom gode rabatter på brugbare digitale værktøjer og services samt rabatter på hoteller og flyrejser.

Hvis du gerne vil have et bedre økonomisk overblik med en simpel løsning, kan du læse mere det nye Mastercard Business Debit-kort her.